Partizan od -16 do šuta za produžetak sa pola terena, ali je Vilijams - Gos promašio!
Foto: kkpartizan.rs/Dragana Stjepanović

crno-beli izgubili

Partizan od -16 do šuta za produžetak sa pola terena, ali je Vilijams - Gos promašio!

Na turniru "Mega Bemaks kup" Partizan je osvojio četvrto mesto, a domaćin drugo

Objavljeno: 11:59h

Završen je prvi predsezonski turnir "Mega Bemaks kup", a osvojila ga je ekipa Lokomotive Kuban.

Tim koji sa klupe vodi naš Saša Obradović pobedio je u finalu Mega Bemaks 108:85.

Izabranici trenera Dejana Milojevića su u hali "Mega Factory" u Beogradu držali odlično do kraja treće četvrtine kada su gosti iz Rusije trojkama došli do dvocifrene prednosti koju nisu ispustili do kraja meča.

Najbolji u pobedničkoj ekipi je bio Džo Reglend sa 18 poena i 8 asistencija (indeks 30) dok su se u Megi istakli Nikola Rebić i Dilan Enis sa po 21 poenom. Igrač Lokomotiv Kubana Džo Reglend je proglašen i za MVP-a Mega Bemax kupa 2017, a trofej mu je uručio bivši NBA igrač i slovenački reprezentativac Primož Brezec, dok je trofej pobednicima turnira uručio predsednik Mega Bemaxa Velimir Mihailović.

Mnogo veća drama je viđena u meču za treće mesto između Partizana i Antverpena, a do pobede je na kraju stigao belgijski tim 87:84.

foto: kkpartizan.rs/Dragana Stjepanović

Crno-beli su zamalo napravili neviđeni preokret jer su na startu poslednje četvrtine gubili 16 poena razlike, a onda došli u poziciju da imaju šut za pobedu koji je promašio Vilijams Gos sa pola terena.

Najbolji u redovima pobednika je bio Dejv Dudžinski sa 20 poena dok su se u Partizanu istakli Najdžel Vilijams-Gos sa 16 poena i 10 asistencija, dok je Novica Veličković imao 14 poena i 10 skokova.

Partizan: Tadić, Jovanović 11, Vilijams-Gos 16 (10 as), Tanasković, Veličković 14 (10 sk), Tomić, Pecarski 7, Stevanović 6, Andrić 8, Čakarević 10, Vilson, Gavrilović 2, Šalić 10.

Antverpen Džajants: Li 4 (10 as), Dudžinski 20, Donkor 15, Klark 6, Marelja 14, Vervort, Bako 10, Šoepen, Vanvijn 7, Rogiers, Kajt, Kalinoski 11

BONUS VIDEO: Bogdan posle trijumfa nad Italijom

(Espreso.co.rs


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.