Nikola Jokić ponovo u centru pažnje! Ko je bolji, Srbin ili Kamerunac?! (VIDEO)
Foto: Fonetap

šta vi mislite?

Nikola Jokić ponovo u centru pažnje! Ko je bolji, Srbin ili Kamerunac?! (VIDEO)

Američki sajt "The Sixer Sense" koji se bavi isključivo ekipom Filadelfije, izbacio je tekst u kome se upoređuju Džoel Embid i Nikola Jokić

Objavljeno: 22:43h

Košarkaška reprezentacija Srbije plasirala se u osminu finala Eurobasketa i to bez centra Nikole Jokića koji je odlučio da se posveti pripremama za predstojeću sezonu u Denver Nagetsima.

BOMBA! Crvena zvezda dovela nekada najboljeg strelca Evrolige! (FOTO)

Američki sajt "The Sixer Sense" koji se bavi isključivo ekipom Filadelfije, izbacio je tekst u kome se upoređuju Džoel Embid i Nikola Jokić kao dva igrača koji reprezentuju napad i odbranu.

foto: AP

Embid se pokazao kao odličan defanzivac, ali ništa lošiji nije bio u napadu, ali za razliku od Nikole Jokića, on ne čini druge igrače toliko uključenim u igru, koliko i igrač Denvera, navodi ovaj sajt.

Takođe, spominju kako je Embidova napad neuporedivo bolji od Jokićeve odbrane, međutim ovo iz prethodne rečenice je ključno kod centra Filadelfije.

Američki sajt se sa pravom pita, šta biste pre izabrali, Jokićev briljantan napad ili Embidov podjednak uticaj na oba dela terena?

foto: Profimedia

Mišljenja su podeljena, a ukoliko Jokić ostane zdrav i zaobiđu ga problemi sa povredama mogao bi da dokaže američkoj javnosti da je kvalitetniji igrač od centra Filadelfije.

BONUS VIDEO: Aleksandar Mitrović posle pobede nad Moldavijom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.