Bogdanović: Spreman sam da preuzmem veliku ulogu, Sale nam uliva neverovatno samopouzdanje! (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

VERUJEMO U TEBE

Bogdanović: Spreman sam da preuzmem veliku ulogu, Sale nam uliva neverovatno samopouzdanje! (FOTO)

Izgleda da su neke mladalačke boljke koje je Bogdan imao samo daleka prošlost. Vreme je da nas povede u velika dela!!!

Objavljeno:

Pripreme su gotove, spisak je konačan, Srbija u sredu u 9.15 ujutru putuje u Istanbul, gde će se takmičiti na Eurobasketu.

Sale Đorđević objavio konačan spisak reprezentacije za Eurobasket! (FOTO)

A, zbog mnogih problema sa povredama, otkazima i drugim nepredviđenim okolnostima, novi bek Sakramento Kingsa i najveća zvezda ovakve naše reprezentacije Bogdan Bogdanović spreman je da preuzme odgovornost.

foto: Fonet

- Ova godina je specifična za nas zbog povreda, prirodna selekcija se napravila, ali šta je tu je. Idemo da se borimo. Prevazišao sam opterećenje, spreman sam da preuzmem veliku ulogu - rekao je Bogdanović, dodavši da ne želi kalkulacije i izbor protivnika u nokaut fazi, već sve pobede.

Ona im je spremila najlepše poklone za put: Anđelija Krstić je danima slikala da bi Saletovim ratnicima dala amajlije za Istanbul! (FOTO) (VIDEO)

- Sale nam uliva neverovatnu dozu samopouzdanja, ali mi je krivo zbog povreda, baš zato što su se proredila prvenstva. Idemo polako, od meča do meča - zaključio je Bogdanović.

Srpski košarkaši u petak počinju nastup na EP protiv Letonije, dan kasnije sastaju se sa Rusijom, a potom sa Turskom (4. septembar), Velikom Britanijom (5. septembar) i Belgijom (7. septembar).

BONUS VIDEO: Košarkaši dobili karikature pred odlazak na Eurobasket

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.