Marjanović oduševio navijače Sparsa: On predstavlja veliki zalog za budućnost! (FOTO)

komentari najvatrenijih navijača

Marjanović oduševio navijače Sparsa: On predstavlja veliki zalog za budućnost! (FOTO)

Srpski centar vrlo je brzo zaludeo publiku koja navija za San Antonio
Objavljeno:
Boban Marjanović Srpski centar postigao je 18 poena
San Antonia Ovakva njegova partija izazvala je oduševljenje kod navijača Sparsa, a odmah je krenula polemika oko toga da je Marjanović adekvatna zamena za Tijaga Splitera, koji je ovog leta trejdovan u Atlanta Hokse.
Profimedia
Boban je mlađi, veći, a i on je Boban! Imamo zalog za budućnost, zamislite petorku Parker - Grin - Lenard - Oldridž - Marjanović i na klupi Simonsa, Andresona i Dankana.
Moraćemo da ga vidimo protiv neke druge ekipe. Ne zaboravite da je Filadelfija poslednja u ligi. Ipak, dosada viđenim sam zadovoljan.
Za sada mi njegova igra leđima ne deluje ubedljivo, čak i kada je u mismeč situaciji. Mnogo je bolji kada primi loptu licem ka košu. Brine me njegov defanzivni skok, ali sve u svemu mislim da koristi mozak u igri, i da će doneti kvalitet.
Ako uzmemo u obzir prvu sezonu Splitera i Bobana, Marjanović je bolji, ali videćemo na duže staze.
Mislim da će Bobanovih 10-12 minuta na utakmici biti produktivnijih od Spliterovih 20-24 minuta.
Izabrao bih Bobana pre Splitera. Obojica solidno štite reket i dobri su dodavači. Spliter je briži, ali je Boban bolji u napadu. Spliter je bio dobar igrač, ali sam spreman da svako veče gledam Bobana.
Uživanje je posmatrati Bobana dok igra. Ne znam da li je bolji od Splitera, ali mi je sigurno zanimljivije gledati ga. Obojica dobro koriste svoje fizičke predispozicije. Sviđa mi se kod Bobana, što uvek jako završava na obruču, za razliku od Splitera, koji je to uvek nekako mekano radio.
Poslušajte i kako poznati američki strucnjak Skip Bejlis govori kako će Boban Marjanović biti veliko iznenadjenje za NBA ligu.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.