Đorđević zadovoljan posle trijumfa nad Grčkom, ali smatra da reprezentacija može i mora bolje! (FOTO)
Foto: Filip Plavčić

realno

Đorđević zadovoljan posle trijumfa nad Grčkom, ali smatra da reprezentacija može i mora bolje! (FOTO)

- Mislim da smo mnogo iskusniji od ovoga i da to moramo da završimo na bolji način

Objavljeno:

SelektorAleksandar Đorđević pohvalio je igru košarkaške reprezentacije u meču sa Grčkom, uz napomenu da ekipa može i mora još bolje.

Srbija je pobedila Grčku sa 69:67 u trećem kolu "Akropolis kupa". "Orlovi" su tokom skoro celog meča kontrolisali meč u Atini, da bi dozvolili Grcima da uvedu duel u dramatičnu završnicu.

- Odigrali smo izvanrednu utakmicu 38 minuta, imajući u vidu stanje u kojem smo i igrače koji su bili na klupi i koji nisu mogli da nam pomognu, a koje želimo da odmorimo. Preostala dva minuta su bila prepuna nekontrole na terenu, brzih šuteva, prodora u sredinu na agresivnu odbranu, udvajanja, izgubljenih lopti direktno i nekih skokova u napadu - rekao je Đorđević za Blicsport.

foto: Profimedia

Selektor "orlova" je dodao da je ekipa kontrolisala igru protiv domaće reprezentacije.

- Mislim da smo mnogo iskusniji od ovoga i da to moramo da završimo na bolji način. U svakom slučaju, pobeda je vrlo vredna, zadovoljan sam načinom igre, kao i odnosom prema igri, ali i svestan da još možemo i moramo bolje. Igrači koji su izneli ovaj ciklus su na zavidnom fizičkom nivou - istakao je Đorđević.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.