Prva izjava Bobija Marjanovića posle razbijanja Filadelfije! (FOTO) (VIDEO)

Kao da je kod kuće

Prva izjava Bobija Marjanovića posle razbijanja Filadelfije! (FOTO) (VIDEO)

Sprski centar je mnogo srećan zbog ovacija koje je dobio od navijača Siksersa
Objavljeno:

Dobio je šansu i zgrabio ju je obema rukama! Tako bismo mogli da definišemo partiju Bobana Marjanovića protiv Filadelfije koju je prosto razbio. Iako su Siksersi najgori tim u ligi, nikome nije lako da za 18 minuta postigne isto toliko poena (osim Stefu Kariju), a to je uradio Srbin. Bobi uništio Filadelfiju: Marjanović se pogravao sa 3. pikom s drafta i dobio ovacije! (FOTO) (VIDEO)

Posle sjajne partije koju je pružio, srpski reprezentativac je normalno blistao od sreće, a posebno mu je bilo drago zbog toga što su mu i protivnički navijači aplaudirali kada je vrteo njihove igrače na terenu. - Svaki put naučim nešto novo. Potrebno mi je vreme da bih ušao u sistem. Napredujem, možda sporo, ali napredujem. Kada stalno igrate onda vam to pomaže, zato su mi pomogle i dve utakmice u Ostinu. Podigao sam samopouzdanje.
Marjanović zakucao preko dvojice i bacio u trans mentora Dankana i klupu Sparsa! (VIDEO) - Srećan samo što su me navijači podržali, pomogli su mi da igram bolje. Osetio sam se kao da igramo kod kuće - rekao je Marjanović. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.