LAJNA NA TVITERU GORI ZBOG TREJDA DECENIJE: Lebron se oglasio, NBA zvezde ne znaju šta se upravo desilo, a Nikola Vučević je pobedio! (FOTO)
Foto: Fonetap/Reuters

i Lebron se oglasio

LAJNA NA TVITERU GORI ZBOG TREJDA DECENIJE: Lebron se oglasio, NBA zvezde ne znaju šta se upravo desilo, a Nikola Vučević je pobedio! (FOTO)

Reakcije igrača na prelazak Irvinga u Boston, a dolazak Kraudera, Tomasa i Žižića u Klivlend

Objavljeno: 09:13h

Bomba je odjeknula tokom noći u NBA ligi i od detonacije se sve i dalje trese i trešće se neko vreme još sigurno.

Trejd koji su obavili Klivlend i Bostona izazvao je erupciju koja je jača od one kada je Kevin Durent prešao u Golden Stejt.

Prelazak Kajrija Irvinga u Boston u zamenu za Ajzeu Tomasa, Džeja Kraudera, Antu Žižića i pika iz prve runde drafta 2019. godine odjeknuo je žestoko među košarkaškim svetom.

Ne samo među navijačima, nego i među svim igračima i najvećim zvezdama lige koje su putem Tvitera dale komentar na ovaj transfer godine.

- Tako je moralo biti, dečko! Posebni momak i talenat! Ništa drugo sem poštovanja za njega i kakva je to bila zajednička vožnja tri godine "Mladi Bože" - poručio je Lebron Džejms svom bivšem saigraču Irvingu.

- Ko nije video da se ovo sprema neka retvituje - Mario Čalmers.

- Blokbaster - Leri Nens Džunior.

- Prokletstvo, moj momak Ajzea Tomas je zaslužio više. Razumem da je sve biznis, ali taj momak je učinio mnogo za klub. Ide tamo gde će mu biti bolje - Evan Tarner.

- Lojalnost, lojalnost, lojalnost - Kvinsi Pondekster.

I na kraju neki su se prisetili i tvita Ajzee Tomasa 2010. godine kojim je otrkio da nije preveliki fan svog novog saigrača Lebrona Džejmsa.

- Hahahaha, svi vi Lebronovi navijači to vam je razlika između Kobija i Lebrona. Kobi nikada ne bi dozvolio da ga neko tako ponizi kao što je Lebron dozvolio Bostonu. Izbačen je!

BONUS VIDEO: Ne menjaju gaće, jedu istu hranu, uriniraju po rukama: 10 uvrnutih sujeverja čuvenih sportista

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.