Studenti ponovo trijumfovali! Posle preokreta pala i Letonija! (VIDEO)
Foto: KSS

UNIVERZIJADA, 2017

Studenti ponovo trijumfovali! Posle preokreta pala i Letonija! (VIDEO)

U sledećem kolu u četvrtak, Srbija će se sastati sa Meksikom

Objavljeno:

U trećem kolu prve faze takmičenja na Univerzijadi, reprezentativci Srbije savladali su Letoniju posle preokreta sa 90:87 (18:30, 26:20, 19:17, 27:20) i tako se približili plasmanu u četvrtfinale. Ovo je treća pobeda našeg tima u prva tri kola, pošto su prethodno bili bolji i od Mađarske i Južne Koreje.

NEKA NE BRINU DUŠMANI! Objavljena fotka Vujoševića iz bolnice, Grobari će se oduševiti kada vide ko ga je posetio! (FOTO)

Letonci su bolje ušli u današnji meč, vodili su sa 12 poena razlike na kraju prvg kvartala, ali je reprezentacija Srbije, na krilima raspoloženih Tejića i Đokovića polako topila tu prednost i na kraju stigla do potpunog preokreta.

SRBIJA: Jovanović 6, Brkić 17, Tejić 20, Nenadić, Veljković, Pavlović 12, Đoković 21, Nikolić 2, Šarenac 7, Topalović 2, Vraneš 3, Matić.

LETONIJA: Birkans 3, Jaunzems 10, Ozolinkevičs, Berzins, Krumins 10, Lasmanis 7, Plavnieks 15, Rekis, Sipolnis 17, Minajevs 2, Eiduks 10, Lasenbergs 12.

Od Gasola do Navara... Selektor Španije objavio spisak za Evrobasket! (FOTO)

U sledećem kolu u četvrtak, Srbija će se sastati sa Meksikom.

Dve prvoplasirane selekcije iz grupe izboriće plasman u četvrtfinale, a Srbija u Grupi A trenutno zauzima prvo mesto ispred selekcije Tajvana

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.