U pravom životu, Lebron je "Čuvar plaže"! Mnogi ga ne vole, ali posle ovoga moraju da promene mišljenje! (FOTO)
Foto: AP

CARSKI

U pravom životu, Lebron je "Čuvar plaže"! Mnogi ga ne vole, ali posle ovoga moraju da promene mišljenje! (FOTO)

- Bili smo na krstarenju... Prijatelji su bili na okupu i posle duže plovidbe smo stali da se odmorimo. Kada smo krenuli Lebron je primetio da jedan čovek nedostaje - priseća se supruga Dvejna Vejda

Objavljeno:

Lebron Džejms često deluje nadmeno i umišljeno, ali... Svi oni koji su imali priliku da ga upoznaju tvrde da je reč o sasvim normalnom momku koji je požrtvovani prijatelj.

Priču o Džejmsu kao čoveku koji se ne plaši ničega ispričala je supruga još jednog NBA asa Dvejna Vejda. Gabrijela Union otkrila je koliko Lebron može da bude hrabar.

foto: Reuters

- Bili smo na krstarenju... Prijatelji su bili na okupu i posle duže plovidbe smo stali da se odmorimo. Kada smo krenuli Lebron je primetio da jedan čovek nedostaje. Vratio je brod nazad, skočio u vodu i krenuo da traži našeg prijatelja. Brzo je uspeo da ga pronađe, a onda kao da je bio glumac u “Čuvarima plaže”, uspeo je da ga izvuče iz vode. Dvejn je sve to gledao jer nikada nije bio dobar plivač. Lebron je pokazao još jedan talenat, plivao je kao ajkula - otkrila je gospođa Vejd.

KAKVE SU ŠANSE DA SRBIJA UZME MEDALJU BEZ TEA? Šta o tome kažu legende srpske košarke Moka, Muta, Grba i Vlade?

BONUS VIDEO: Marko Jevtović razočaran atmosferom na meču Partizan - Videoton

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.