E, sad smo sve čuli i videli! Srpski košarkaški klub kažnjen zbog odličnog poslovanja! (FOTO)
Foto: Fonetap

surovo

E, sad smo sve čuli i videli! Srpski košarkaški klub kažnjen zbog odličnog poslovanja! (FOTO)

Pa, da li je moguće?!

Objavljeno:

Ono što može da se dogodi u Srbiji i našem sportu nema nigde na svetu. Na sednici Opštinskog veća Prokuplje doneta je odluka o raspodeli dodatnih sredstava za finansiranje iz oblasti sporta i Košarkaški klub Prokuplje je bukvalno kažnjen zato što je uspešan.

Nikolić odbio da odgovori na pitanje novinara! Šta to trener Videotona krije od javnosti? (FOTO)

Ekipa je samo dan ranije započela pripreme za novu sezonu sa visokim ciljevima i daljim ambicijama da se domogne vrha košarkaške Srbije. I umesto unapred dogovorene raspodele sredstava svim klubovima, dogodilo se nešto neverovatno.

Samo dva igrača koja su igrala u istorijskom prvom meču Srbije su i danas tu! A za jednog strelca smo skroz zaboravili! (FOTO) (VIDEO)

KK Prokuplje dodeljena su sredstva u iznosu od 50.000 dinara, odnosno 1,69 odsto od ukupno predviđena čak tri miliona dinara.

foto: Dado Đilas

- Na sednici Opštinskog veća Prokuplje doneta je odlika o raspodeli dodatnih sredstava za finansiranje iz oblasti sporta i blago rečeno frapiran sam odlukom i obrazloženjem pre svega člana veća Maje Ranđelović. Naime, u aprilu 2017. nam je odobreno 1.177.710,07 dinara za sve troškove i zaključno 15. junom smo dobili 425.000 dinara. KK Prokuplje je od 1. januara 2017. do 31. jula 2017. imao promet kod svoje poslovne banke u iznosu od 947.487,74 dinara.

Mi smo tih 520.000 obezbedili od sponzora i prijatelja... Snašao sam se i obezbedio više od pola miliona dinara, a odluka Komisije uopšte nije ni razmatrana na sednici Opštinskog veća - kaže Vule Vuković, predsednik KK Prokuplje.

Bravo, deco! Orlići se plasirali u polufinale Evropskog prvenstva! (VIDEO)

Kako dodaje, zbog donacija, sponzorstva, dobročiniteljstva prijatelja Košarkaškog kluba Prokuplje u iznosu većem od 500.000 dinara oni su zapravo "kažnjeni"!

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.