Ludi alej up za pobedu u poslednjoj sekundi, neverovatno šou Voriorsa i Netsa i očajni Durent! (VIDEO)

NBA noć za nama

Ludi alej up za pobedu u poslednjoj sekundi, neverovatno šou Voriorsa i Netsa i očajni Durent! (VIDEO)

Svašta je bilo viđeno prethodne noći na NBA terenima, a glavni akteri su bili Džef Grin, Stef Kari i Kevin Durent
Objavljeno: 08:58h

Još jedna luda noć u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu. Ne znamo prosto gde je bilo uzbudljive, ali sigurno znamo gde je bila najluđa završnica. Memfis je pobedio Finiks alej-upom u poslednjoj sekundi 95:93. Voriorsi i Netsi su priredili neverovatan šou u Bruklinu, Detroit je poslednji put video Kobija Brajanta. Krenimo redom, u Memfisu je bilo vrelo do usijanja i ekstaza posle meča kakva dugo nije viđena na NBA terenima. Bili su tako blizu produžetka Sansi, jer su u poslednjih minut i po nadoknadili 6 poena zaostatka i trebalo je samo da odbrane napad 0,8 sekundi pre kraja.

Ali tada je usledilo neverovatno dodavanje na obruč Kortnija Lija koje je u alej-up zakucavanje pretvorio Džef Grin za eksploziju emocija u "Fedeks forumu". Bila je ovo 9. pobeda Grizlisa u poslednjih 12 mečeva, a 4. uzastopni poraz Finiksa. Najefikasniji u pobedničkom timu je bio Mark Gasol sa 22 poena i 8 skokova, aispratio ga je Li sa 18. Na drugoj strani 23 poena je postigao Erik Bledso, dok je Brendon Najt dodao 17.

Bio je to njihov 22. uzastopni trijumf u sezoni, 26. zaredom i 12. pobeda u nizu u gostima čime su izjednačili rekord Njujork Niksa iz 1969 godine kada su poveli 57:42, ali je do odlaska na odmor usledila serija "mrežica"
izjednačenje Stef Kari sam u trećoj četvrtini ubacio 16 poena i poveo svoj tim ka trijumf Kari je meč završio sa 28 poena, Klej Tompson je imao 21, a Drejmond Grin 22
Legenda Lejkersa je poslednji put u karijeri gostovala u "motor sitiju" skandiranjem njegovog imena kada je pogodio prvu trojku na me zvanični spiker čitao njegova dostignuća, a onda namerno u njegovu čast izbegao da pročita da je izgubio veliko finale od Pistonsa 2004. godin
Oklahome Sakramenta
NBA, rezultati 95:93 111:91
114:98 104:116 98:95

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.