Delije, da li vas ovo raduje ili plaši? Alimpijević otkrio koliko stranaca će igrati u Zvezdi sledeće sezone! (FOTO) (VIDEO)
Foto: News1

malo ili previše?!

Delije, da li vas ovo raduje ili plaši? Alimpijević otkrio koliko stranaca će igrati u Zvezdi sledeće sezone! (FOTO) (VIDEO)

Trener kluba sa malog Kalemegdana govorio o temi koja zanima sve navijače crveno-belih

Objavljeno: 10:40h

Košarkaški klub Crvena zvezda iza sebe ima najuspešniju sezonu u istoriji.

JUŽNA AMERIKA NAM NIJE NI DO KOLENA! Ovo su najluđi srpski turniri u malom fudbalu! A, ja sam ih sve odigrao (FOTO) (VIDEO)

Osvojili su tri trofeja, Evroligu su odigrali na zavidnom nivou i novi trener crveno-belih Dušan Alimpijević ispred sebe ima jako težak zadatak, odbranu svega što je njegov predhodnik Radonjić osvojio.

foto: kkcrvenazvezda.rs

U novu sezonu Zvezda ulazi sa skoro kompletno novim timom, a trener crveno-belih istakao je da je atmosfera ono što donosi rezultat.

- Ja i moj stručni štab se nosimo idejom da atmosfera pravi rezultat. Gledamo te ljudske karakteristike i osbobine igrača koje dovodimo, sve ostalo se podrazumeva. Atmosfera i dobri odnosi unutar svlačionice se ne mogu veštački napraviti - rekao je Alimpijević.

U redove kluba sa malog Kalemegdana stiglo je nekoliko novih igrača i napravljena je baza srpskih košarkaša, dok je od stranaca stigao samo Džejms Feldin.

Alimpijević je govorio i o tome koliko će još stranaca doći u klub.

- Mi smo završili glavni i najteži deo posla, stvorena je baza srpskih igrača. To je teško kada imate tako malo vremena. Popunili smo pozicije srpkih igrača i to je bio prevashodni cilj. Došao je Feldin, a u ovom momentu imamo ideje i o narednim stranim pojačanjima. Njih neće biti manje od dva, ali ni više od tri - jasan je trener šampiona Srbije.

KONAČNO DOBRE VESTI ZA PARTIZAN: Zamena za Leonarda je već u avionu za Beograd! (VIDEO)

Najmlađi trener u istoriji Crvene zvezde očekuje da će klub nastaviti sa dobrim rezultatima.

foto: Beta

- Takve stvari nisu delo jednog čoveka, postoji jedan ozbiljan sistem, trener ne donosi ništa sam. U Crvenoj zvezdi nema nikakve dileme, navijači su naviknuti na dobre rezultate. Okrenuli smo novi ciklus, imamo mnogo mladih ljdi i nadamo se da ćemo sve želje navijača, kao i ciljeve koje smo postavili, uspeti da ispunimo - zaključio je Alimpijević.

FIJUKNUO PROJEKTIL SA POLA TERENA: Crna Gora dobila svog Ćabija Alonsa! (VIDEO)

Košarkaši Crvene zvezde će prvi trening u novoj sezoni odraditi u ponedeljak 7. avgusta.

BONUS VIDEO: Branko Lazić za Espreso direktno sa Kopaonika

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.