Opet taj Gaj Mekel! Zvezda izdala saopštenje posvećeno Izraelcu! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

to je to!

Opet taj Gaj Mekel! Zvezda izdala saopštenje posvećeno Izraelcu! (FOTO)

Saopštenje prenosimo u celosti

Objavljeno: 16:41h

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da je isplaćen i poslednji deo duga prema Galu Mekelu.

Saopštenje prenosimo u celosti...

VRATIĆU SE JOŠ JAČI: Đoković doneo odluku da završi sezonu! (VIDEO)

KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost, ali i čelnike FIBA, da je u sredu 26.jula 2017.godine isplatio i poslednji deo duga izraelskom igraču Galu Mekelu.

Ovime je uklonjena i poslednja prepreka da se aktuelnom šampionu ABA i KLS lige, i jedinom predstavniku Srbije u Evroligi, ukloni zabrana angažovanja novih igrača (BAT).

NOVAK DONEO ODLUKU: Preko Fejsbuka objavio da li nastavlja sezonu! (VIDEO)

KK Crvena zvezda mts je još ranije upoznao srpsku javnost i košarkaške organe sa slučajem „Gal Mekel" u kome je bilo mnogo nepravilnosti i nelogičnosti prilikom njegovog raskida ugovora sa Crvenom zvezdom i njegovim odlaskom u Makabi.

foto: Dado Đilas

Organi FIBA ignorisali su sve činjenice koje smo naveli prilikom žalbe na ovaj slučaj, i presudili u korist igrača. Međutim, i kada je postignut dogovor oko dinamike isplate Galu Mekelu, koja je podrazumevala da nemamo nikakva ograničenja u dovođenju igrača (BAT) pojedinci iz FIBA koje sebe vole da nazivaju i „velikim Zvezdašima" su koristeći svoje pozicije, učinili sve da nam još više otežaju položaj.

Kad počne utakmica protiv Sparte, Milojević ne želi samo jednu stvar da se dogodi!

Zato, sada kada je formalno otklonjena i poslednja prepreka, obaveštavamo čelnike FIBA da isto tako, kao kada su nam uvodili BAT, budu kreativni i ekspeditivni, i nađu načina da nam uklone zabranu dovođenja igrača do kraja srede 26.jula 2017.godine.

Dve Novakove najvažnije izjave sa konferencije: Zbog ovih njegovih reči smo uvereni u veličanstveni povratak! (VIDEO)

KK Crvena zvezda mts nastavlja svoje aktivnosti u prelaznom roku, a o narednim koracima javnost će biti obaveštena u narednom periodu - stoji u saopštenju.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.