U Pioniru su padali i veći od Himkija: Zvezdo, danas je dan za pobedu!

evroliga 6. kolo

U Pioniru su padali i veći od Himkija: Zvezdo, danas je dan za pobedu!

U petak od 20 časova u beogradskom Hramu košarke sastaju se Crvena zvezda i ruski Himki
Objavljeno: 09:04h

Pakao Pionira (koji je planuo za svega 20 minuta) i vera u čudo dočekuju Himki! Košarkaši Crvene zvezde pokušaće da naprave možda i ključni korak u plasmanu ka TOP 16 fazi Evrolige, ali to nimalo neće biti lako protiv ekipe, koja ih je pre samo nekoliko nedelja pobedila sa 38 poena razlika. Crveno-beli, čuvajte se Koponena: Finac kao blesav šutira trojke i ne ume da promaši! (VIDEO) Ipak, kao što je rekao i trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić, kada se izađe na parket, budžet pada u vodu, a ovaj tim crveno-belih je pokazao da može da odigra iznad realnih mogućnosti i da napravi podvig. Dok Štimac daje izjavu, Kvinsi Miler rešeta mrežicu iza linije 6,75! (VIDEO)

Fonet
- Ambijent je drugačiji nego pre pobede nad Realom, kad se mislilo da je nemoguće da se slavi protiv jednog takvog tima. Himki je pokazao da je bolji od Madriđana u ovom trenutku! Znamo da ćemo u našem "Pioniru" imati opet fantastičan ambijent, što nam mnogo znači i to će nam olakšati put do željenog rezultata - rekao je crnogorski stručnjak. Vilijams oterao Mekela: Zvezda se oprostila od Izraelca!
Saša Pavlić Koky
Utakmica se igra u petak od 20 časova, a posle šest meseci suspenzije, na parket se vraća Markus Vilijams, koji bi mogao da ima značajan doprinos u eventualnoj pobedi beogradskog kluba, za razliku od Gala Mekela, koji je najverovatnije završio svoj mandat na Malom Kalemegdanu. Gde je lopta? Zbog ovih 10 asistencija, srpski šampion nije isti tim bez njega! (GIF) Evroliga, 8. kolo: Grupa A Četvrtak Real - Fenerbahče 80:73 Petak Crvena zvezda - Himki 20.00 Strazbur - Bajern 20.30 Tabela: Fenerbahče 6/2, Himki 4/3, Bajern Minhen 3/4, Crvena zvezda 3/4, Strazbur 3/4, Real Madrid 3/5. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.