ABA LIGA JE MALA GRUPA PEDERA: Novi žestok odgovor iz Makedonije na račun Nebojše Čovića i rukovodstva regionalne lige!
Foto: Fonet / Aleksandar Levajković

TEŠKE REČI

ABA LIGA JE MALA GRUPA PEDERA: Novi žestok odgovor iz Makedonije na račun Nebojše Čovića i rukovodstva regionalne lige!

Karpoš poziva Nebojšu Čovića da dođe u Skoplje i uzme novac od kazne

Objavljeno: 21:58h

Nakon saopštenja Karpoš Sokolija u kome su rukovodstvu ABA lige bile upućene teške reči, stiglo je još jedno sa sličnom tematikom.

GRMLJAVINA! Teške, teške optužbe! "Nebojša Čović i njegovi poltroni su namestili ABA ligu"! (FOTO)

12 hiljada evra je kazna koju je ABA liga odredila predsedniku makedonskog kluba Ognjenu Dediću zbog uvreda na račun vodećih ljudi Jadranske lige na čelu sa Nebojšom Čovićem.

U nedelju je isprozivao Čovića i FMP, a u ponedeljak je đavo došao po svoje!

foto: Nebojša Mandić

Ognjena Dedića je izrevortiralo to što je klub dobio pozivnicu za učešće u Drugoj Jadranskoj ligi, iako je prošlu sezonu na Jadranu završio na 10. mestu što automatski znači nastup u istom rangu i u predstojećoj sezoni.

Kuzmić poslao poruku treneru Real Madrida! (FOTO)

Posle prvog saopštenja u kom su obilovale uvrede, stiglo je još jedno naslovljeno "ABA = mala grupa pedera (gangstera)".

- Činjenica da nisu odgovorili na moje argumente iznesene u prethodnom intervjuu jasno govore da ABA ligu vodi mala grupa pe***a odnosno gangstera. Funkcionišu kao u gangsterskom sistemu u kome se napada u čoporu. Nijednom gangsteru nisu važni argumenti kada se radi o novcu. Siguran sam da u budućnosti neće naći neku ovcu koja će im dati 150.000 evra i onda ih izbaciti iz takmičenja - istakao je Dedić.

foto: Fonet

On je ubeđen da FMP više zaslužuje da igra u ABA 2 nego njegov Karpoš.

- Ovaj tim se zahvaljujući svom gazdi održava veštački u jadranskom društvu. Skoro 70% pobeda je ostvario zahvaljujući pomoći sudija. Tako Nebojša Čović, koji je prvi čovek i Crvene zvezde, pokazuje ko je gazda u ABA ligi. Ne bi bilo iznenađenje i da Čovićev treći tim KK 'Mrzim ceo svet' uđe u ovo takmičenje. Zato apelujem na sve ostale normalne timove ABA lige, kojih nije puno, da ne dozvole takvim osobama da kroje politiku. Šampion je poznat unapred - dodao je Dedić, koji je podvukao da oni koji "odbijaju da budu poslušnici prolaze loše.

Na kraju, Karpoš poziva Nebojšu Čovića da dođe u Skoplje i uzme novac od kazne.

FRKA NA STADIONU: Koškanje Grobara i navijača Budućnosti smeštenih na istoj tribini! (VIDEO)

- Karpoš Sokoli je ozbiljan klub koji se nalazi u jednoj od najboljih opština u Makedoniji i možemo da biramo naše društvo, a to definitivno nisu Čović i ostali koji nisu na našem nivou. Koristim priliku da pozovem Čovića u Skoplje da uzme 12.000 evra za propisanu kaznu. Ne postoji advokat koji se ne smeje ovoj kazni. Kako sada stvari stoje, ABA liga će uskoro biti mrtva zbog svih sra*a koja se dešavaju. Na kraju će taj novac dobro doći za sahranu ovog takmičenja, odnosno za popa i sveće - oštro ističe prvi čovek makedonskog tima.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.