OBRUKAO IH ZA SVE PARE: Novinar Kingsa ispitivao navijače Lejkersa o izmišljenim pojačanjima! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

nemaju oni pojma

OBRUKAO IH ZA SVE PARE: Novinar Kingsa ispitivao navijače Lejkersa o izmišljenim pojačanjima! (VIDEO)

Tokom turnira Letnje NBA lige, TV ekipa Sakramento Kingsa je rešila da napravi anketu među prisutnim navijačima Los Anđeles Lejkersa

Objavljeno:

Veliko rivalstvo Sakramento Kingsa i L.A. Lejkersa je dobro poznato navijačima u Srbiji. Svi se sećamo neprospavanih noći tokom finala NBA lige 2002 godine. Tada su za tim iz Kalifornije nastupale legende naše košarke Predrag Stojaković i Vlade Divac koji je između ostalog nastupao i za tim iz Los Anđelesa.

Ove sezone za ekipu Kingsa će nastupati naš reprezentativac Bogdan Bogdanović koji je posle osvajanja Evrolige sa Fenerbahčeom odlučio da napravi nov korak u svojoj trofejnoj karijeri i zaputi se "preko bare".

Tokom turnira Letnje NBA lige u Las Vegasu, TV ekipa Sakramento Kingsa je rešila da napravi anketu među prisutnim navijačima Lejkersa. Pitanja su bila jednostavna, svodila su se na "Kako vam se čini taj i taj novajlija?". Međutim...

foto: Print Screen Youtube

"Kraljevi" su, zapravo, pitali navijače velikog rivala o igračima koji ne postoje. Spominjali su im imena Ned Stark, što je lik iz knjiga "Pesma leda i vatre", po kojima se snima svetski popularna serija "Igra prestola", a pitali su ih i kako im se čine igre Šona Kartera, što je pravo ime muzičara i biznismena poznatijeg kao Džej-Zi.

Fanovi Lejkersa ne samo da nisu primetili da je u pitanju šala TV ekipe iz Sakramenta, već su se prilično raspričali. Govorili su, između ostalog, da bi "mladi Karter mogao da pomogne da se rivalstvo ponovo podigne na viši nivo", kao i da je "Ned Stark bio dobar u dosadašnjim utakmicama, i da će sigurno podići ekipu"

Pogledajte i sami zašto je ova "luda anketa" jedan od najgledanijih video klipova u poslednih 24 sata:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.