NE MOŽE LEGENDA TAKO DA SE OPROSTI: Seltiksi vratili Pola Pirsa iz penzije da isprave nepravdu! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Twitter/@celtics

istina opet u zelenom

NE MOŽE LEGENDA TAKO DA SE OPROSTI: Seltiksi vratili Pola Pirsa iz penzije da isprave nepravdu! (FOTO) (VIDEO)

Fantastičan potez kluba iz Masačusetsa

Objavljeno:

Tako to rade veliki klubovi! Poštuju svoje legende i na taj način oduševljavaju čitavu sportsku javnost.

Boston je napravio šmekerski potez prema Polu Pirsu koji je po ispadanju Klipersa iz plej-ofa otišao u penziju, ali ipak nije otišao i zvanično.

foto: Reuters

Ostala mu je još jedna utakmica da je odigra i to u dresu tima u kome je proveo najveći deo karijere i čija je ikona postao.

Seltiksi su potpisali ugovor sa njim samo kako bi na početku naredne sezone obukao poslednji put u karijeri voljeni zeleni dres i time sprečili da se legenda kluba od košarke oprosti u tuđem dresu.

- Čast nam je i ponosni smo što je Pol Pirs rešio da se povuče kao igrač Bostona. On je jedan od najboljih igrača u istoriji kluba - šampion na terenu i van njega - poručio je suvlasnik franšize Vik Grusbek.

Pirs je čak 15 godina igrao za "kelte" i sa njima osvojio šampionski prsten 2008. godine pre nego je trejdovan 2013. u Bruklin, a potom je igrao i za Vašington i LA Kliperse.

Prošle godine je doživeo emotivan oproštaj od navijača Seltiksa kada je poslednji put u karijeri gostovao sa Klipersima u Masačusetsu, ali sada će ipak to biti pravi oproštajni meč za njega.

- Velika čast mi je što sam ponovo dobio priliku da obučem dres Seltiksa. Klub i grad su me prihvatili i učinili me njihovim. Nisam mogao da zamislim da bilo gde drugo završim karijeru. Ja sam "kelt" do kraja života - rekao je Pol Pirs.

BONUS VIDEO: HRVAT U SUZAMA: Marin Čilić zaplakao posle izgubljenog gema od Federera

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.