ŠTA POSLE ZVEZDE? Radonjić pričao o svojim planovima posle odlaska sa klupe crveno-belih!
Foto: Saša Pavlić Koky

ima jednu opciju

ŠTA POSLE ZVEZDE? Radonjić pričao o svojim planovima posle odlaska sa klupe crveno-belih!

Sada već bivši trener šampiona Srbije se dotakao i iskustva koje je stekao tokom NBA Letnje lige

Objavljeno:

Dejan Radonjić je napustio klupu Crvene zvezde posle četiri i po godine i velikog broja osvojenih titula i trofeja.

Crnogorski stručnjak je postao najtrofejniji i trener sa najviše pobeda u istoriji crveno-belih, a sada je logično pitanje koji je njegov sledeći korak.

Pominjalo se tokom sezone nekoliko klubova koji su zainteresovani za njega, ali su oni u međuvremenu pronašli svoje šefove stručnih štabova, a Radonjić je letos neko vreme proveo u stručnom štabu San Antonija tokom Letnje lige.

foto: Fonet

Upravo to je istakao kao jednu od svojih opcija za narednu sezonu.

- Videću šta mogu da uradim kako bih napravio adekvatan plan, jedna od opcija jeste da odem u Ameriku na usavršavanje - rekao je Radonjić za "Blic" i istakao da su tih 10 dana bili fantastično iskustvo za nega.

- Kao što sam i mislio pre puta u Las Vegas, boravak u Americi je fantastično iskustvo. Imao sam priliku da učestvujem u radu San Antonija, da upoznam ljude koji rade tamo, Grega Popoviča, Etorea Mesinu i sve ostale koji su bili tamo - rekao je Radonjić.

foto: Fonet

Društvo u SAD mu je pravio nekadašnji saigrač iz FMP-a Nikola Jestratijević, bivši reprezentativac koji već godinama živi tamo.

- Stalno sam bio sa Nikolom Jestratijevićem, bivšim saigračem iz FMP-a i Budućnosti, koji živi u Americi. Učinio je sve da se osećam što ugodnije u Las Vegasu. Video sam se i sa Davisom Bertansom, bivšim košarkašem Partizana, bio je tamo i Džejms Robinson, bivši plej Igokee, hrvatski trener Tomica Mijatović - ispričao je svoje iskustvo crnogorski stručnjak.

foto: Fonet

A kada je reč o rastanku sa Zvezdom, iako je prošlo nekoliko dana i dalje se oseća isto.

- Osećaj je onakav kakav sam opisao po odlasku iz kluba. Zvezda će ostati u mom najlepšem sećanju i tako će biti šta god da se desi.

BONUS VIDEO: SAMO ZA ŽENSKE OČI: Golišavi Teo sa prijateljima razbija odbojku u bazenu

(Espreso.co.rs / Izvor: Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.