NIKO NE ZNA ŠTA MU JE! Iako je Jaramaz izašao iz bolnice, veo misterije se nadvio nad njegovim zdravstvenim stanjem! (FOTO)
Foto: Fonet

NIJE DOBRO!

NIKO NE ZNA ŠTA MU JE! Iako je Jaramaz izašao iz bolnice, veo misterije se nadvio nad njegovim zdravstvenim stanjem! (FOTO)

Ognjen Jaramaz osetio je zdravstvene probleme tokom utakmice u Orlandu, pa ga je uprava Njujorka odvela u bolnicu

Objavljeno:

Lekari nisu uspeli da ustanove zbog čega je Ognjen iscrpljen, kaže za Kurir izvor blizak Jaramazu.

Mladi srpski košarkaš Ognjen Jaramaz pušten je iz bolnice u Orlandu, gde je proveo nekoliko časova na ispitivanjima zbog malaksalosti.

Momak koji je imao sjajnu sezonu u ekipi Mega Leks, a potom bio i na širem spisku reprezentacije Srbije kod selektora Aleksandra Đorđevića, nalazi se u Americi, gde igra letnju NBA ligu za Njujork Nikse, koji su ga draftovali kao 58. pika.

foto: Fonet/aleksandar Koković

Ognjen Jaramaz osetio je zdravstvene probleme tokom utakmice u Orlandu, pa ga je uprava Njujorka odvela u bolnicu. Razlog zbog kojeg je mladi Srbin hospitalizovan nije preciziran.

- Ognjen je izašao iz bolnice u Orlandu i sada je dobro. Oseća malaksalost, a lekari nisu uspeli da ustanove zbog čega je iscrpljen. S obzirom na to da je pušten iz bolnice, svi se nadamo da će biti dobro i da prve informacije iz Amerike, koje su govorile da ga čeka duža pauza, nisu tačne - rekao je za Kurir izvor blizak Jaramazu.

Ognjen Jaramaz rođen je u Kruševcu pre 22 godine. Zavoleo je košarku uz oca i ujaka, koji su trenirali taj sport, dok mu se majka bavila sinhronim plivanjem. Ima starijeg brata Nemanju, koji već duži niz godina košarku igra u Poljskoj. Prošao je sve mlađe selekcije Srbije, a pre dve godine s Megom je osvojio Kup Radivoja Koraća.

(Espreso.co.rs/Kurir Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.