Teodosić fotkom iz Los Anđelesa slučajno otkrio i tajnu o saigraču iz reprezentacije i njegovom NBA ugovoru? (FOTO)
Foto: Dado Đilas

Da li je ovo potvrda?

Teodosić fotkom iz Los Anđelesa slučajno otkrio i tajnu o saigraču iz reprezentacije i njegovom NBA ugovoru? (FOTO)

Znači li ovo i da je njegov saigrač iz reprezentacije takođe otputovao na parafiranje ugovora

Objavljeno: 09:31h

Miloš Teodosić je u ponedeljak i zvanično postao član LA Klipersa stavivši paraf na dvogodišnji ugovor vredan 12,3 miliona dolara.

On je odmah posle potpisivanja ugovora poručio da mu sada slede pripreme za Eurobasket sa reprezentacijom, a onda potom udredsređivanje na NBA karijeru.

- Pre svega, hvala svim navijačima na interesovanju, posebno mojoj Srbiji. Kao što sam i želeo, napravio sam korak u karijeri ka NBA ligi. Postigao sam dogovor sa LA Klipersima, iako je bilo još nekoliko zainteresovanih klubova. Izabrao sam Kliperse jer mislim da je to najbolje za mene. Sada mi predstoji Evropsko prvenstvo sa Srbijom, a onda i dokazivanje u najjačoj ligi na svetu. Radujem se tome, volim izazove. Puno pozdrava svima i još jednom hvala na podršci - napisao je Teodosić uz fotografiju sa potpisivanja ugovora.

Ipak, mnogo više je zapala za oko druga fotografija koju je objavio posle potpisivanja ugovora iz jednog kafića u Los Anđelesu.

Na njoj je zajedno sa reprezentativnim drugom Bogdanom Bogdanovićem, za koga se već nedeljama piše da će potpisati ugovor sa Sakramentom.

S obzirom na to da su Sakramento i Los Anđelese vrlo, vrlo blizu jedan drugog, da nije možda i Bogdanović otputovao zajedno sa kapitenom Srbije, kako bi i on stavio paraf na NBA ugovor?!

BONUS VIDEO: Oproštaj Srđana Plavšić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.