POVRATAK U EVROPU?! Ode Lovernj! (FOTO)
Foto: Fonet

Gde će dalje?

POVRATAK U EVROPU?! Ode Lovernj! (FOTO)

Bivši igrač Partizana, Denvera i Oklahome više nije igrač Čikago Bulsa...

Objavljeno:

Čikago Bulsi su prekinuli saradnju sa Žofrijem Lovernjom.

Tačnije, bivši igrač Partizana je postao neograničeno slobodan agent jer je Čikago odbio da izjednačava ponude drugih timova kako bi on ostao u ekipi (ko god mu da ponudu na leto, Bulsi ga neće zadržavati nuđenjem iste sume novca, iako to po pravilu mogu da urade).

TO SE UČI SAMO NA SRPSKOM BETONU! Bulutova finta usijala društvene mreže, a od Španaca napravila predmet sprdnje celog sveta (VIDEO)

Lovernj je u Čikago došao u trejdu sa Oklahomom, kada su stigli još i Antoni Moros i Kameron Pejn, a otišli Tadž Gibson i Dag Mekdermot.

foto: AP

U 20 utakmica za Bulse, Francuz je postizao 4.5 poena po meču uz 3.4 skoka za 12 minuta koliko je provodio na terenu.

U narednoj sezoni, evidentno je, Čikago će imati drugačiji izgled ekipe pod košem i na visokom postu, pošto je otišao i Džimi Batler u Minesotu, a došli su Kris Dan i Zek Lavin, kao i krilni centar Lauri Markanen pored njih.

NAJVEĆI KOŠARKAŠKI PARADOKS: Kako neko sa 209 cm igra pleja, a neko sa 198 cm centra? (FOTO)

Pitanje je samo koji tim će se odlučiti da Lovernju ukaže novu priliku, kao i da li će to uopšte biti ekipa iz NBA lige ili pak, opet neka iz Evrope. Šteta što Partizan nije u previše solventnom stanju, pa Grobari ne mogu ni da sanjaju o povratku igrača koga je Duško Vujošević pretvorio u ovo što sada jeste...

BONUS VIDEO: Koktel KSS povodom svetskog zlata u basketu 3x3 - Dejan Tomašević

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.