Ceo svet priča o Teovom odlasku u NBA, a po prvi put se oglasio i Nikola Jokić, državni neprijatelj broj jedan! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

LEPE REČI

Ceo svet priča o Teovom odlasku u NBA, a po prvi put se oglasio i Nikola Jokić, državni neprijatelj broj jedan! (FOTO)

- Teodosić je sada drugačiji igrač u odnosu na period od pre nekoliko sezona. Zreliji je, osvojio je sve što je mogao u Evropi - istakao je Etore Mesina, koji je samo jedan od ljudi koji hvali srpskog asa

Objavljeno:

Prelazak Miloša Teodosića u Los Anđeles Kliperse ovih dana je glavna košarkaška tema ne samo u Srbiji, već i širom sveta.

Brojni mediji se njom, a španski ''Somosbasket'' prenosi reakcije Teovog bivšeg trenera Etorea Mesine, kao i saigrača iz reprezentacije Srbije Nikole Jokića.

NAJVEĆI KOŠARKAŠKI PARADOKS: Kako neko sa 209 cm igra pleja, a neko sa 198 cm centra? (FOTO)

- Teodosić je sada drugačiji igrač u odnosu na period od pre nekoliko sezona. Zreliji je, osvojio je sve što je mogao u Evropi. Napadački je spreman za NBA ligu, možda bi moglo biti sumnji kada je defanziva u pitanju, ali on je veoma inteligentan i zna kako da izbegne problematične situacije. Mislim da može da odigra dobro u NBA ligi, njegov talenat je nesporan - izjavio je Mesina.

foto: Profimedia

Slično razmišlja i naš Nikola Jokić, koji je prošle sezone blistao u dresu Denver Nagetsa. On poručuje Teodosiću da, jednostavno, bude ono što jeste.

- Mislim da je prošle sezone postao jedan od dvojice ili trojice igrača koji su upisali više od hiljadu asistencija u Evroligi tokom karijere. Verujem da će Teo da tako nastavi i u NBA ligi. Smatram da neće morati da svoju igru prilagođava NBA ligi, treba samo da bude ono što jeste. On je spreman, on je bio lider reprezentacije Srbije na Olimpijskim igrama i mislim da je sada pravo vreme za ovaj korak u njegovoj karijeri, s obzirom da je najbolji evropski košarkaš u ovom trenutku - izjavio je Jokić.

TAKO SE VOLI KLUB! Dirk Novicki zbog Dalasa "bacio" 194 miliona dolara! (FOTO)

Kao što je svima poznato, Nikola se prethodnih dana izjasnio rekavši da neće igrati za reprezentaciju Srbije, posle čega je usledio udar na društvenim mrežama. Slobodno možemo da kažemo da je u prethodnim danima, bar što se sporta tiče, mladi Somborac bio državni neprijatelj broj jedan (verovatno neopravdano, ali šta je - tu je).

Majmune! Marš iz Srbije! Dabogda slomio obe noge! Do juče se kleli u Jokića, a sad ga najodvratnije vređaju i kunu! (FOTO)

BONUS VIDEO: Oproštaj Srđana Plavšić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.