Prva pobeda Siksersa i to na oproštaju Brajanta od rodnog grada: Poslednji let Crne mambe u Filiju! (VIDEO)

Bjelica slab u porazu Vulvsa

Prva pobeda Siksersa i to na oproštaju Brajanta od rodnog grada: Poslednji let Crne mambe u Filiju! (VIDEO)

Kobi je po poslednji put igrao u Filadelfiji, gradu u kome je rođen, a sve je bilo podrđeno njegovom oproštaju od publike koja ga je tokom prethodnih godina mrzela, ali sada je druga priča
Objavljeno: 08:47h

Konačno se i to dogodilo, Filadelfija je pobedila i to u noći kada je njenim navijačima bio mnogo važniji Kobi Brajant koji je odigrao poslednji meč u karijeri u svom rodnom gradu. Nemanja Bjelica nije imao svoje veče u porazu Minesote od Orlanda, dok je Klivlend doživeo prvi poraz kod kuće. Sve je prethodne noći u Filiju bilo podređeno oproštaju od Kobija Brajanta i nikoga nije previše interesovao duel Siksersa i Lejkersa koji je na kraju ispao značajan, jer su domaći ostvarili prvu pobedu ove sezone posle 18 poraza i tako nisu srušili još jedan negativan rekord, ostali su izjednačeni sa Netsima u najgorim startovima sezone.

Mora da je to bilo zbog mirisa domaće atmosfere, jer je "crna mamba" po prvi put u ovoj sezoni odigrala partiju koja je ličila na one iz šampionskih dana. Posle svečanost upriličene u njegovu čast Brajant je počeo da zasipa koš Filadelfije i podsedio svoje nekadašnje sugrađane zašto ga nisu voleli i nazivali ga pogrdnim imenima.
Ipak, na kraju njegovih 20 poena nije bilo dovoljno za pobedu, jer su na drugoj strani klinci kojima je upravo on pre početka meča u svlačionici poručio "samo napred", odlučili da mu pokvare oproštaj od publike u rodnom gradu.

NBA, rezultati 85:97 93:96 103:91
94:91 104:113 112:115

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.