A nije Čikago! Teodosić otpočeo pregovore! Srbina vide kao naslednika žive legende NBA lige! (FOTO)
Foto: Profimedia

lepo, lepo

A nije Čikago! Teodosić otpočeo pregovore! Srbina vide kao naslednika žive legende NBA lige! (FOTO)

Za konačan dogovor će od ključnog značaja biti sastanak kluba iz Los Anđelesa sa Derikom Rouzom, koji je prvi pik za upražnjenu poziciju organizatora igre

Objavljeno:

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Miloš Teodosić pregovara sa čelnicima Los Anđeles Klipersa, koji mu nude 24 miliona dolara za trogodišnji ugovor, prenosi “Eurohups”.

Naš košarkaš će sigurno napustiti Evropu, pošto mu je istekao ugovor sa moskovskim CSKA, a za njega su zainteresovani Minesota i Čikago. Ukoliko postigne dogovor sa Klipersima, Teodosić će zamena za Krisa Pola, koji je prešao u Hjuston.

foto: Fonetap

Za konačan dogovor će od ključnog značaja biti sastanak kluba iz Los Anđelesa sa Derikom Rouzom, koji je prvi pik za upražnjenu poziciju organizatora igre. U tom slučaju Teo će biti njegova zamena.

Iza Teodosića je desetogodišnje iskustvo igranja Evrolige u ekipama Olimpijakosa i CSKA. Prošle sezone je bio fenomenalan, prosečno je beležio 16,8 poena, 6,8 asistencija i 2,1 skok. Pomogao je “armejcima” da se domognu fajnal fora elitnog takmičenja.

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.