NBA VRTEŠKA: Voriorsi doveli još jednog opasnog šutera, u Bruklinu se mole, Jokić ostao bez najplaćenijeg saigrača! (VIDEO)
Foto: AP/Fonetap/Reuters

Nekoliko transfera dogovoreno

NBA VRTEŠKA: Voriorsi doveli još jednog opasnog šutera, u Bruklinu se mole, Jokić ostao bez najplaćenijeg saigrača! (VIDEO)

Punom parom rade timovi na osnaživanju rostera za narednu sezonu

Objavljeno:

Nastavljaju se veliki trejdovi i transferi u NBA ligi, a u prethodna 24 sata najzvučniji (čitaj najunosniji) je bio onaj Danila Galinarija.

Italijan je iskoristio to što ulazi u poslednju godinu ugovora i odlučio je da promeni sredinu posle šest godina. Iz Denvera je prešao u Kliperse za trogodišnji ugovor vredan 65 miliona dolara.

To je u stvari deo trejda u kome su učestvovala tri tima, jer je Atlanta dobila iz Los Anđelesa Džamala Kroforda i Dejmonda Stouna, a Nagetsi pravo na pika druge runde drafta 2019. godine od Hoksa. Očekuje se da Kroford odmah raskine saradnju sa "sokolovima".

U međuvremenu je Oto Porter Džunior postigao dogovor sa Bruklinom za maksimalni četvorogodišnji ugovor od 106 miliona dolara, mada njegov dosadašnji klub, Vašington ima mogućnost da izjednači ponudu i da ga zadrži u prestonici, jer je ograničeno slobodan agent.

I šampion Golden Stejt je odlučio da dodatno ojača, ionako prejaku bekovsku liniju, pošto su doveli izraelskog šutera, Omrija Kaspija. Njega je Nju Orleans prethodno poslao u Minesotu sa kojom se odmah razišao.

BONUS VIDEO: Oproštaj Srđana Plavšić

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.