Preokret u pregovorima Čovića i Radonjića: Zamene za Mitrovića i Kuzmića su već pikirane! (VIDEO)
Foto: Fonet

jedan je bio MVP ABA lige

Preokret u pregovorima Čovića i Radonjića: Zamene za Mitrovića i Kuzmića su već pikirane! (VIDEO)

Izgleda da će se želja Delija ispuniti

Objavljeno:

Izgleda da je tokom vikenda došlo do preokreta u pregovorima između Nebojše Čovića i Dejana Radonjića oko ostanka crnogorskog trenera u Crvenoj zvezdi.

U petak se pojavila informacija da će stručnjak koji je doneo brdo trofeja na Mali Kalemegdan u prethodne tri godine, napustiti klub, ali sada se situacija promenila.

foto: Saša Pavlić Koky

Kako prenosi "Kurir", prvi čovek crveno-belih uspeo je da predoči Radonjiću čvrste garancije oko finansijske konstrukcije za sledeću sezonu i da će njemu i igračima biti isplaćena dugovanja za prethodnu.

Veliku ulogu u tome je odigrala i uloga Delija koje su na poslednjem meču jasno poručile transparentom "Novi ugovor za Deja" šta žele i šta mora da bude primarni cilj uprave kluba.

Ujedno, već se razmišlja i o pojačanjima za narednu sezonu, a na radaru se nalaze Stefan i Nikola Janković koji su viđeni kao zamene za otišlog Luku Mitrovića i odlazećeg Ognjena Kuzmića.

Nikola je odigrao sjajnu prethodnu sezonu u dresu Olimpije u koju je stigao iz Mega Leksa. Proglaše je za MVP ligaškog dela prošle sezone.

Stefan Janković je bio na koledžu, a prošle sezone nije bio izabran na draftu. U proteklih godinu dana bio je na kratkoročnom ugovoru u Majamiju, da bi igrao potom u razvojnoj NBDL ligi za Sijuks Fols Skajforse i Iribej Hokse.

Takođe se očekuje da u timu ostanu Gudurić, Simonović, Dobrić, Simanić, Bjelica; Dangubić, Rakićević uz već pristiglog Džonu Boldena.

BONUS VIDEO: Koreografija Delija protiv Florijane

(Espreso.co.rs / Izvor: Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.