Rodni kraj je rodni kraj! Nikola Jokić uživa u čarima svoje varoši... (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

voli kupalište...

Rodni kraj je rodni kraj! Nikola Jokić uživa u čarima svoje varoši... (FOTO)

- Uvek rado boravim u svom rodnom gradu, a tu su mi sad glavni i pomoćni trener. Jednostavno, ovih nekoliko dana uživaćemo u lepotama grada - kratko je kazao Nikola, dodajući da mu je omiljena destinacija kupalište Štrand, obližnji Veliki bački kanal, kao i okolina grada

Objavljeno:

Grad Sombor obezbedio je košarkašu Nikoli Jokiću prostor za treninge za vreme njegovog boravka u Srbiji, a gradonačelnica Dušanka Golubović i njen zamenik Antonio Ratković organizovali su u Skupštini grada prijem za ovog proslavljenog asa, njegovu braću Nemanju i Strahinju i trenera Denvera Majka Melouna.

- Uvek rado boravim u svom rodnom gradu, a tu su mi sad glavni i pomoćni trener. Jednostavno, ovih nekoliko dana uživaćemo u lepotama grada - kratko je kazao Nikola, dodajući da mu je omiljena destinacija kupalište Štrand, obližnji Veliki bački kanal, kao i okolina grada.

Kaže da je uživao u konjičkim trkama i prirodnim lepotama grada. Jokić navodi da je ceo dan zauzet, ali ne otkriva detalje i ne želi da išta priča o igri u reprezentaciji.

foto: AP

Nikola ne propušta priliku da istakne da je iz Sombora, i na tome su mu zahvalili i predstavnici Grada Sombora i poželeli mnogo uspeha u karijeri.

- Zahvalni smo što na najlepši način predstavljaš svoj i naš Sombor - rečeno je u neformalnom razgovoru prilikom prijema.

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.