Klub koji se ne odbija: Još jedan igrač Zvezde na izlaznim vratima?! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

veliki transfer u najavi

Klub koji se ne odbija: Još jedan igrač Zvezde na izlaznim vratima?! (FOTO)

Kuzmić ima 27 godina, visok je 2,15, a do sada je pored Crvene zvezde i Panatinaikosa igrao za Golden Stejt, Unikahu, Čelik iz Zenice, Lapuan, Korihait i Borc iz Banja Luke

Objavljeno: 20:54h

Ognjen Kuzmić je naredni košarkaš koji bi mogao da napusti Crvenu zvezdu.

5 razloga zbog kojih će Novak Đoković osvojiti Vimbldon! I još 5 urnebesnih zbog kojih ćete se valjati od smeha! (FOTO)

Luka Mitrović i Čarls Dženkins su košarkaši koji su do sada napustili crveno-bele, a očekuje se da to uskoro učini i još nekolicina košarkaša.

OVO JE ZA TEBE, MALENI: Kome je to Plavšić skočio u zagrljaj posle pobede nad Florijanom? (VIDEO) Jedan od njih jeste Stefan Jović koji se povezuje sa Bajernom iz Minhena, priče kruže već nekoliko dana po košarkaškim klubovima, a i Ognjen Kuzmić je na izlaznim vratima.

Navikao je na bombe i nije Hrvat već Srbin! Ameri predstavili Bogdana, nećete ostati ravnodušni! (FOTO)

foto: Beta

Nekadašnji košarkaš Panatinaikosa je ove sezone u dresu ekipe Dejana Radonjića bio jedan od najboljih pojedinaca u Evroligi, a prema pisanju Sportanda, on ima dogovor sa Real Madridom.

Đurđević progovorio o odlasku iz Partizana! Odgovor se neće baš svideti Grobarima! (VIDEO)

Kakva čast! Bivši igrač Zvezde igra za legende Mančestera! A nije Vidić! (VIDEO)

Real Madrid uveliko pravi ekipu za narednu sezonu, produžili su ugovor Džefriju Tejloru na dodatne dve godine. Kuzmić bi predstavljao veliko pojačanje pod obručem za narednu sezonu, posebno ako imamo u vidu da je u jednom delu sezone bio i najbolji igrač Evrolige.

Vujadin Savić je istakao jedan razlog zbog kog Delije moraju da budu strpljive sa Rikardinjom! (FOTO) Kuzmić ima 27 godina, visok je 2,15, a do sada je pored Crvene zvezde i Panatinaikosa igrao za Golden Stejt, Unikahu, Čelik iz Zenice, Lapuan, Korihait i Borc iz Banja Luke.

(Espreso.co.rs/Sportske)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.