CRNE SLUTNJE DELIJA ĆE SE OBISTINITI? On danas napušta Zvezdu?
Foto: Saša Pavlić Koky

neuspešni pregovori

CRNE SLUTNJE DELIJA ĆE SE OBISTINITI? On danas napušta Zvezdu?

Nezavidna finansijska situacija crveno-belih nije dala previše prostora za manevar

Objavljeno:

Crne slutnje Delija će se izgleda obistiniti! Dejan Radonjić bi mogao već od ovog petka da postane bivši trener Crvene zvezde.

Crnogorskom stručnjaku je istekao ugovor, a pregovori oko produžetka nisu urodili plodom, prenosi "Informer".

Finansijska situacija u kojoj se nalazi šampion ABA lige i Srbije nije dala previše prostora za manevar u pregovorima, a uz sve to poznato je da je za prošlu sezonu Radonjić primio svega dve plate.

foto: Fonet

- Radonjić će napustiti klub, iako je imao veliku želju da ostane. Međutim, Crvena zvezda trenutno nema šta da ponudi dosadašnjem treneru, jer je u teškoj finansijskoj situaciji. Jedino što je Radonjić tražio od uprave prilikom svih pregovora jeste da igrači i on dobijaju redovne plate, ali to je teško ostvarivo. Čak ni na tri sastanka koji su imali u poslednje vreme, Radonjić i Čović nisu uspeli da se dogovore za nastavak saradnje - rekao je izvor "Informera".

Nekoliko klubova se pominjalo kao moguće destinacije za Crnogorca, ali osim Uniksa koji je odbio, nijedan drugi nije poslao konkretnu ponudu.

foto: Beta/Predrag Milosavljević

- Radonjić za sada ne zna gde će nastaviti karijeru. On je ranije odbio ponudu Uniksa, a van toga mu nije ponuđeno ništa interesantno. Ukoliko ne bude našao novi klub, narednu sezonu će provesti u Americi na usavršavanju.

Podsećamo da su od igrača Zvezdu već napustili Luka Mitrović, Čarls Dženkins, Nejt Volters, a da bi istim stopama mogli da krenu i Stefan Jović, Branko Lazić i Ognjen Kuzmić.

BONUS VIDEO: Oproštaj Srđana Plavšića

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.