Zvezda i Delije mogu da se hvale, imaju i sa čime! Kad takve veličine dodele ovakva priznanja, onda cela Evropa mora da im skine kapu! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

Zaista za pohvalu

Zvezda i Delije mogu da se hvale, imaju i sa čime! Kad takve veličine dodele ovakva priznanja, onda cela Evropa mora da im skine kapu! (VIDEO)

Crveno-beli su dobili nova velika priznanja od legendi Evrolige

Objavljeno:

Crvena zvezda dobila je u četvrtak još jedno veliko priznanje za izvanrednu evroligašku sezonu, brojne pobede, pune hale, sjajnu atmosferu.

Evroliga je povodom završene takmičarske sezone anketirala "legende Evrolige" Tea Papalukasa, Patrika Femerlinga, Matjaža Smodiša, Nikolu Vujčića, Mirsada Turkdžana, Mihalisa Kakjuzisa, Ermala Kuča i Ramunasa Šiškauskasa, sa pitanjima: "Koja ekipa je bila najprijatnije iznenađenje Evrolige"; "Koji tim je bio najteži domaći/gostujući tim"; "Ko je bio tihi heroj za svoj tim"?; "Koji igrač je bio najvažniji za svoj tim"?

foto: AP

U kategoriji "najveće iznenađenje takmičarske sezone" sa čak 55 posto glasova ubedljivo je pobedila Crvena zvezda mts, na drugom mestu je Baskonija sa 22 posto dobijenih glasova.

Rezultati su identični i u kategoriji "najteži domaći teren i tim" - Crvena zvezda je pobedila sa 55 posto glasova, drugoplasirana je ekipa CSKA sa 33.

I u kategoriji "najteži timovi na gostujućim parketima" Crvena zvezda mts je pozicionirana vrlo visoko na trećem mestu iza velikana CSKA i madridskog Reala!

Takođe ime centra Ognjena Kuzmića nalazi se u grupi igrača koji su označeni kao "tihi heroji" i vrlo važni za igru svog tima. Kuzmić (januarski MVP Evrlolige) se ravnopravno nalazi u društvu sa Diksonom, Judom, Ajonom, Slukasom,Datomeom,Kalinićem, Mahmutoluom, Kurbanovom...

Svi ovi podaci i glasovi nekadašnjih igrača koji su osvajali trofeje i pisali istoriju Evrolige, pokazuju na još jedan način kakvu sezonu je imala Crvena zvezda i koliko se ceni u Evropi: na terenu, pored njega, atmosferu, podršku.

BONUS VIDEO: ESPRESO INTERVJU: Milan Živadinović

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.