On je najbolji na svetu, može sve što poželi! Ove reči trenera NBA tima dovoljne su da zaključimo gde ide Teo! A to nije sve! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

pravac - najjača liga sveta

On je najbolji na svetu, može sve što poželi! Ove reči trenera NBA tima dovoljne su da zaključimo gde ide Teo! A to nije sve! (FOTO)

Postoji više razloga da Teodosić završi u klubu čija je prva velika zvezda bio Pit Maravić, pre četiri decenije

Objavljeno: 09:36h

Mnogi specijalizovani portali za košarku objavili su pre nekoliko dana da je Čikago najverovatnije nova stanica u karijeri našeg najboljeg košarkaša Miloša Teodosića (30), međutim, taj posao nije završen.

(UŽIVO) Orlići bolji, ali završnica im je kriminalna! Srbija - Španija 0:0! (FOTO)

Prema informacijama "Politike", Juta je najbliža Teodosiću koji je rešio da ode iz moskovskog CSKA posle šest godina, uprkos ponudi predsednika najboljeg ruskog kluba Andreja Vatutina kakvu nijedan igrač pre nije imao u Evropi: 12 miliona evra za tri sezone!

ZVANIČNO! Stefan Marković ima novi klub! (FOTO)

foto: Dado Đilas

Postoji više razloga da Teodosić završi u klubu čija je prva velika zvezda bio Pit Maravić, pre četiri decenije. Pre svega je to način igre tog kluba. Vrlo važno je i to što se trener „džezera“ Kvin Snajder iz prve ruke uverio u kvalitete organizatora igre naše reprezentacije, pošto je u sezoni 2012/2013. bio pomoćnik Etoreu Mesini u ekipi CSKA. Povrh toga naš stručnjak Igor Kokoškov je član stručnog štaba u klubu koji pamtimo i po tandemu Stokton–Meloun.

Grof ga je doveo u Zvezdu, a sada ga odvodi u Arsenal! Delije će mu rado videti leđa! (FOTO)

SRBI, NBA I DRAFT! ISTORIJSKI PODSETNIK: Ko? Kada? Koji pik? Ko je igrao, a da nije draftovan? Ko je draftovan, a nije igrao? (FOTO)

Posle sezone provedene u Moskvi, Snajder je izjavio da je Teodosić „verovatno najbolji dodavač na svetu i da može da uradi sve što poželi na terenu“.

Na Marakanu stigla TOP PONUDA! Džon Ruiz od sledeće sezone saigrač sa srpskim reprezentativcem? (FOTO)

ZVANIČNO! Dok Grobari čekaju pojačanja, Partizan je prodao fudbalera! Za više od milion evra?(FOTO)

(Espreso.co.rs/Politika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.