Milko Bjelica predstavljao Zvezdu na sastanku Evrolige i odradio trening sa najvećim zvezdama! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube/Euroleague Basketball

sjajno iskustvo

Milko Bjelica predstavljao Zvezdu na sastanku Evrolige i odradio trening sa najvećim zvezdama! (VIDEO)

Osim tradicionalnog sastanka, održan je i zajednički trening "ONE TEAM" projekat društvene odgovornosti koji je važan segment u radu Evrolige

Objavljeno:

Nova evroligaška sezona 2017-2018 praktično je počela sastankom igrača 16 klubova koji će učestvovati u narednom izdanju najjačeg evropskog takmičenja koji je održan u sedištu Evrolige u Barseloni.

Kao predstavnik Crvene zvezde predstavnika Srbije i ABA lige u elitnom takmičenju, u Barseloni je boravio Milko Bjelica.

Osim tradicionalnog sastanka, na kome je prošle sezone kao predstavnik crveno-belih boravio Branko Lazić, u skopu aktivnosti Evrolige, održan je i zajednički trening "ONE TEAM" projekat društvene odgovornosti koji je važan segment u radu Evrolige.

foto: Printscreen/youtube/Euroleague Basketball

Za brojne igrače ovo je bilo prvo bliže upoznavanje sa programom "One Team" koji će podržavati u sledećoj sezoni kroz klupske aktivnosti.

Od svog osnivanja 2012.godine, kroz program One Team prošlo je čak 14 hiljada učesnika, a ovogodišnja manifestacija održana je trening centru Barselone.

Kao predstavnici igrača učestvovali su:

Berk Demir (Anadolu Efes Istanbul), Tornike Šengelija (Baskonia Vitoria Gasteiz), Leon Radošević (Brose Bamberg), Milko Bjelica (Crvena Zvezda mts Beograd), Andrej Voroncevič (CSKA Moskva), Andrea Ćinćarini (EA7 Emporio Armani Milan), Pau Ribas (FC Barselona Lassa), Melih Mahmutoglu (Fenerbahče Istanbul), Sergej Monja (Himki Moskovski region), Gaj Pnini (Makabi FOX Tel Aviv), Janis Papapetrou (Olimpiakos Pirej), Luka Dončić (Real Madrid), Alberto Dijaz (Unikaha Malaga), Rafa Martinez (Valensia Basket) i Arturas Milaknis (Žalgiris Kaunas).

- Ova vrsta posete Barseloni kao predstavnik Crvene zvezde, ali i kao učesnik ONE Team aktivnosti koje promoviše Evroliga, uz učešće ostalih igrača iz ostalih klubova, je jedno potpuno novo iskustvo za mene. Bilo mi je veliko zadovoljstvo što sam predstavljao moj klub, ali i video i upoznao se sa aktivnostima kojima se pridaje velika važnost, kako u Evroligi, tako i u mom klubu - rekao je nakon boravka u Barseloni i zajedničke večere predstavnicima Evrolige i svih igrača, Milko Bjelica.

BONUS VIDEO: Radonjić razgalio Delije upaljenom bakljom na proslavi titule

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.