PORUKA TEODOSIĆU: CSKA doveo prvo veliko pojačanje i to igrača koga su Delije odlično upamtile! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

stvaraju još jaču ekipu

PORUKA TEODOSIĆU: CSKA doveo prvo veliko pojačanje i to igrača koga su Delije odlično upamtile! (VIDEO)

Moskovljani su ovim poručili i srpskom plejmejkeru i Evropi da nameravaju da sledeće sezone stvore još moćniji tim

Objavljeno:

Darušafaka naredne sezone neće igrati u Evroligi, a to je bio znak najvećim klubovima Evrope da počnu da joj otimaju sjajan igrački kadar koji je prethodne sezone bio na raspolaganju Dejvidu Blatu.

Prvi koji je "digao sidro" je sjajni krilni košarkaš Vil Klajburn koji je potpisao dvogodišnji ugovor sa CSKA iz Moskve.

foto: Saša Pavlić Koky

- Uzbuđen sam što sam postao deo ove organizacije. Ovo je oduvek bio jedan od najboljih u Evorpi. Velika je čast i privilegija što ću se pridružiti ovom timu - rekao je Klajburn povodom dolaska među "armejce".

On je bio jedan od dvojice najboljih igrača turskog tima prethodne sezone sa 13,1 poenom i 5,1 skokova po utakmici u Evroligi, a pre toga je igrao za Hapoel Holon u Izraelu.

Njegov dolazak u Moskvu je samo početak onoga što je najavio predsednik kluba Andrej Vatutin, a to je da žele da stvore jaču ekipu nego prošle godine i opet napadnu titulu u Evroligi.

Ujedno, to je i poruka našem Milošu Teodosiću da klub planira ozbiljno da se pojača i samim time ga ubede da žele da i on potpiše novi ugovor koji mu je istekao.

BONUS VIDEO: SRBIJA DO PRAGA: Slavlje naših navijača posle pobede košarkašica nad Slovenijom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.