PORUKA JE JASNA: NBA superstar zbog Jokića bi hteo u Denver, ali moraju i druge stvari da se poklope! (VIDEO)
Foto: AP

A možda je samo blef

PORUKA JE JASNA: NBA superstar zbog Jokića bi hteo u Denver, ali moraju i druge stvari da se poklope! (VIDEO)

On je najavio da će pregovarati sa Nagetsima, ali moraće da ga uvere da će dodatno pojačati tim

Objavljeno:

Nikola Jokić zaista je postao "zlatna koka" Denvera koja privlači i najveće NBA zvezde.

Računaju Nagetsi na to da zbog sjajne pozicije kada je u pitanju "seleri kep" kao i odličnih igara Srbina, mogu da ovog leta pojačaju tim kako bi minimum igrali plej-of i ciljaju makar dve velike zvezde da dovedu u Kolorado.

Jedna od njih mogao bi da bude Kris Pol, sjajni plejmejker LA Klipersa, koji ovog leta može da pregovara sa drugim klubovima i promeni sredinu, a mediji u SAD tvrde da je on već najavio da će pregovarati sa Denverom i Hjustonom.

foto: Fonetap

Neki tvrde da je njegov odabir Denvera malo iznenađenje, ali navode i da postoje neki razlozi i opcije zbog kojih bo možda i zaista odabrao "zlatno grumenje".

Prvi je svakako da Nagetsi moraju uz njega još dodatno da pojačaju tim, a to će im biti omogućeno i odricanjem bar jednog, a možda i dvojice od tri plejmejkera, ukoliko bi on došao.

foto: Reuters

Neki pak tvrde da su te njegove reči bile samo signal drugim timovima da mu pošalju ozbiljne ponude, jer se zna da Denver ima dosta prostora da mu ponudi pravo malo bogatstvo za ugovor.

Takođe, njemu se sviđa kako igra Nikola Jokić koji je upravo protiv Klipersa ostvario jedan od tripl-dablova prošle sezone (17 poena, 14 skokova i 11 asistencija).

Ekipa iz Kolorada ima sjajne mlade igrače uz Jokića, sa dosta potencijala. Sigurno da bi Jokić, Mari, Mudiaj, Ernangomez, Heris i ostali uz dva tri kvalitetna pojačanja kao što je Kris Pol mogli ozbiljnu ulogu da igraju na Zapadu.

BONUS VIDEO: Bend na Partizanovoj proslavi svira Neletu Karajliću "Guzonjinog sina" na uvce

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.