Zvezdaši, ukoliko niste planirali da idete na finale Superlige, počnite... Sada svi imate razlog za to! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

Pred fmp

Zvezdaši, ukoliko niste planirali da idete na finale Superlige, počnite... Sada svi imate razlog za to! (FOTO)

Mogu li Panteri da iznenade i drugog "večitog" rivala? Pred punim tribinama bi to sigurno bilo teže...

Objavljeno: 16:39h

Košarkaši Crvene zvezde mts dočekuju u ponedeljak ekipu FMP-a, najprijatnijeg iznenađenja ovogodišnjeg izdanja plej ofa Mozzart superlige, u prvoj utakmici finala.

Finalna serija igra se do tri pobede, prvi meč na programu je u ponedeljak u 21 sat. Drugi meč u seriji igra se u sredu u dvorani „FMP Arena" od 18.30, treći duel igra se u petak od 20 sati u dvorani „Aleksandar Nikolić", termini eventualnih narednih utakmica biće saopšteni naknadno...

foto: Saša Pavlić Koky
foto: Saša Pavlić Koky

KK Crvena zvezda mts saopštava da će ulaz za prvu utakmicu finalne serije biti slobodan, po istom prinicpu kao i za meč polufinala: Ulazi B i C biće otvoreni za slobodan ulaz, vlasnici sezonskih ulaznica za tribine ulaziće na ulaze A i D, dok procedura za partere i lože ostaje ista za vlasnike sezonskih ulaznica.

Pred prvu utakmicu finalne serije, trener crveno-belih Dejan Radonjić koji neće moći da računa na prvog plejmejkera Stefana Jovića, koji se povredio u Sremskoj Mitrovici, očekuje dobru košarku, ali i kvalitetnu ekipu FMP-a koja je potpuno zasluženo stigla do finala:

Evo i šta o finalu ima da kaže Dejan Radonjić:

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.