GREOTA! Briljantni Pefi Marković je imao sezonu iz snova, ali je ipak ostao bez Evrolige! (FOTO)
Foto: Profimedia

e, živote...

GREOTA! Briljantni Pefi Marković je imao sezonu iz snova, ali je ipak ostao bez Evrolige! (FOTO)

Ma, i greota je preblaga reč... Ali kada pogledamo realno, Himki je zaista bolja ekipa od Zenita...

Objavljeno:

U "majstorici" polufinala VTB lige košarkaši Himkija savladali Zenit, na njihovom parketu, i tako došli do borbe za trofej sa CSKA iz Moskve, ali i do učešća u narednoj sezoni Evrolige.

Ekipa Duška Ivanovića gubila je posle prva dva meča polufinalne serije od Zenita 2:0, ali je potom upisala dva trijumfa na domaćem parketu, pa još jedan u gostima u "majstorici" koja je odlučivala o ekipi koja će se za trofej VTB lige boriti sa CSKA iz Moskve. Takođe, veliki ulog je bilo i učešće u Evroligi, pa će tako to biti Himki, bez obzira na rezultat finalnog susreta protiv ekipe koja ima "A" licencu. Sve vreme smo gledali neizvestan meč u kom nijedna ekipa nije uspevala da se "odlepi" na veću prednost, a dva loša napada Zenita i ukradene lopte Himkija prelomile su meč.

foto: Saša Pavlić Koky

Uzaludno je bilo i što je Stefan Marković pogodio trojku, i smanjio na dva razlike, pošto sudije nisu dobro videle kada je Aleksej Šved bio u autu u trenutku kada je primio loptu, a umesto lopte za Zenit pokazano je da je "Pefi" napravio faul što je Rus kaznio slobodnim bacanjima.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.