NEKA RATNE IGRE POČNU: Najbolji, izdajnik, X faktor, cepač i najveće finale ikada! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Reuters

besane noći počinju

NEKA RATNE IGRE POČNU: Najbolji, izdajnik, X faktor, cepač i najveće finale ikada! (FOTO) (VIDEO)

Sve što vas zanima o velikom NBA finalu koje počinje u noći između četvrtka i petka

Objavljeno:

Sedam dana iščekivanja je prošlo jako sporo, ali od četvrtka uveče počinje serija koju je čitava planete čekala. Dve najbolje ekipe sveta počinju borbu za NBA šampionski prsten i treću godinu zaredom.

Golden Stejt protiv Klivlenda, Stef Kari protiv Kajrija Irvinga, Lebron Džejms protiv Kevina Durenta, to su dueli koje svi ljubitelji košarke su željno iščekivali da vide ponovo u velikom finalu.

SUDAR 2 NAJMOĆNIJA TIMA IKADA

Za sada je u međusobnim duelima za titulu 1:1, Voriorsi su trijumfovali 2015. u seriji i osvojili šampionski prsten, a Kavalirsi su im se revanširali prošle godine na isti način i to posle onog sjajnog preokreta.

foto: Reuters

A sada? Čini se da su sada i jedni i drugi i jači i u boljoj formi nego ikada. Dovoljno je pogledati šta su radili svojim protivnicima u plej-ofu.

Šampion Zapada je pometlao sve i zabeležio svih 12 pobeda, i prvi su u istoriji koji su uradili takvo nešto. Sa druge strane, malo je falilo da isto uradi i prvak Istoka kome se omaklo u jednom meču protiv Bostona, ali ipak i serija 12-1 u plej-ofu deluje impresivno.

foto: Fonetap
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.