U košarci je spas: Delije, 5. jun je jako važan dan za sve vas!
Foto: Dragan Kadić

SPREMITE SE

U košarci je spas: Delije, 5. jun je jako važan dan za sve vas!

Najbrži kupci će, u odnosu na septembar, moći da kupe svoju sezonsku kartu po znatno nižim i povoljnijim cenama

Objavljeno:

Košarkaški klub Crvena zvezda će u ponedeljak, 5. juna, početi sa pretprodajom sezonskih ulaznica za takmičarsku sezonu 2017/2018.

Najbrži kupci će, u odnosu na septembarske cene, moći da kupe svoju sezonsku kartu po znatno nižim i povoljnijim cenama.

- Cilj ove akcije koja se i u prošlosti pokazala kao vrlo uspešna, je da svi navijači koji žele da obezbede svoja mesta za narednu sezonu u dvoranama „Arena Beograd" i „Aleksandar Nikolić", za mogućih 45 utakmica u svim takmičenjima koje će organizovati KK Crvena zvezda mts, kupovinom sezonske ulaznice pomognu svom klubu, i daju preko potrebnu podršku crveno-belima u regionalnom i domaćem šampionatu, kao i u Evroligi koja će i naredne godine biti odigrana u formatu sa 16 klubova - navodi se u saopštenju crveno-belih.

I ovoga puta u ponudi će se naći ulaznice za sektore: Tribine A, B, C i D, parter B i parter 4, plava, belea i "obična" loža, kao i za mesta uz samo igralište.

Kompletne cene svih sezonskih ulaznica u pretprodaji i prodaji (koja će biti u septembru) kao i mesta prodaje ulaznica i sve pogodnosti, popuste i kupovinu na rate, klub će objaviti u sredu u jutarnjim časovima.

BONUS VIDEO: Neverovatan momenat tokom derbija u Kupu! Složiše se Delije i Grobari

(Espreso.co.rs/KK Crvena zvezda)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.