Igrač Spartaka dobio otkaz, ali ne zbog prozivanja FMP i Zvezde! OBRT U SLUČAJU TRESAČ (FOTO)
Foto: PRINTSCREEN/FACEBOOK/ЂОРЂЕ ТРЕСАЧ

saga se NASTAVLJA

Igrač Spartaka dobio otkaz, ali ne zbog prozivanja FMP i Zvezde! OBRT U SLUČAJU TRESAČ (FOTO)

Kako tvrde iz subotičkog kluba, s Tresačem ugovor nije raskinut zbog toga što je na konferenciji za medije pominjao FMP, već...

Objavljeno: 10:58h

Košarkaša Spartaka Đorđa Tresača jedna rečenica posle meča s Partiznom skupo je koštala, ali to nije ona u kojoj je vređao Zvezdu!

Šta se desilo sa Zvezdinim šampionima iz Barija: Ko je uspeo, a ko prop'o? I gde su sad? (VIDEO)

Kako tvrde iz subotičkog kluba, s Tresačem ugovor nije raskinut zbog toga što je na konferenciji za medije pominjao FMP, već zato što je uvredio saigrače i Spartak govoreći da je protiv njegove ekipe „Partizan odradio lakši trening“.

foto: PRINTSCREEN/FACEBOOK/ЂОРЂЕ ТРЕСАЧ

- Istina je da smo s njim raskinuli ugovor, ali ne zbog Zvezde, već isključivo zbog prvog dela izjave u kojoj je ponizio svoj klub, saigrače i stručni štab. On je bio upoznat s disciplinskim pravilnikom kluba i potpisao ga je. Na osnovu člana 31, igrač je rušio ugled kluba, i u konsultacijama sa stručnim štabom doneli smo tu odluku. Problem je, naravno, što je on vređao drugi klub, ali to nije razlog za kaznu - kaže predsednica Spartaka Josipa Ivanković.

ZABORAVIO ČIJI JE IGRAČ: Igraču Spartaka će se izjava o Zvezdi zbog koje je razbesneo Delije obiti o glavu! (FOTO) (VIDEO)

Ona dodaje da će, pored raskida ugovora, Đorđe Tresač biti i novčano kažnjen, sa 50 odsto vrednosti ugovora. Na pitanje da li je razgovarala sa košarkašem i da li se on pokajao, odgovorila je, a prenosi Kurir:

- Samo je rekao da nije znao šta mu je bilo, ali nije pokazao znakove kajanja. Mi ne želimo da budemo deo navijačkog prepucavanja klubova iz Beograda. Ionako smo svi u manjim gradovima njihovi taoci, pošto se sve u srpskoj košarci vrti oko njih.

ISPOŠTOVALI GA: Totijev odlazak u penziju je dotakao sve, pa i fudbalski klub Partizan! (VIDEO)

Kurir je juče bezuspešno pokušavao da stupi u kontakt sa Đorđem Tresačem.

BONUS VIDEO: Mažić reagovao na provokacije Grobara

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.