Boston je dao sve od sebe, ali kad Irving i Džejms ovako odigraju, onda se vi tu ne pitate mnogo! (VIDEO)
Foto: Reuters

Kavsi na pobedu do finala

Boston je dao sve od sebe, ali kad Irving i Džejms ovako odigraju, onda se vi tu ne pitate mnogo! (VIDEO)

Plejmejker branioca titule je odigrao svoju najbolju utakmicu u karijeri u plej-ofu

Objavljeno: 08:36h

Meč u velikom NBA finalu između Klivlenda i Golden Stejta deluje neizbežno, jer su se Kavalirsi oporavili od šoka koji su pretrpeli u trećem meču protiv Bostona i u četvrtom uzvratili istom merom 112:99 i fali im samo jedna pobeda da se plasiraju u veliko finale.

Kajri Irving je stisnuo zube i povređen odigrao besprekornu utakmicu i sprečio da njegov tim dopusti eventualno još jedno iznenađenje u finalnoj seriji Istoka na svom terenu, kao što se dogodilo u prethodnom meču.

Plejmejker Kavsa je ostvario rekord karijere po broju postignutih poena u plej-ofu, a dao ih je 42. Uz Lebrona Džejmsa koji je uprkos problemima sa faulovima postigao 34 poena, to je bilo dovoljno da se slome borbeni "kelti" koji su bez pomoći najboljeg igrača Ajzee Tomasa.

Branioci titule u NBA su u drugom poluvremenu šutirali fantastičnih 71% i u četvrtak u Bostonu imaju prvu priliku da pobedom obezbede ulazak u finale.

Uprkos porazu Seltiksi su jako dobro i timski odigrali što pokazuje i broj postignutih poena, Krauder je ubacio 18, Bredli 19, Horford 16, olinik 15, ali opet je to bilo nedovoljni za prejake Kavalirse.

NBA plej-of, rezultati:

Klivlend - Boston 112:99 (u seriji 3:1)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.