TOTALNI HAOS: Hezonja ide na sud, Partizan naviše gubi?!
Mario Hezonja, Foto: Starsport

nastavlja se saga

TOTALNI HAOS: Hezonja ide na sud, Partizan naviše gubi?!

Hrvat napravio dar-mar

Objavljeno:

Nastavlja se haos oko Marija Hezonje i njegovog navodnog transfera u Barselonu.

Hrvat je dao reč Kataloncima i čitav slučaj bi mogao da završi na sudu, piše "Marka".

- Marka može čvrsto da uveri da dokument koji su potpisale obe strane postoji, iako ga Barselona sada poriče ili pokušava da osigura da on nema pravnu važnost. Stvar bi mogla da završi na sudu - navodi se.

Problem je nastao kada je Hezonja nakon osvajanja titule šampiona Španije sa Realom rekao kako bi voleo da ostane u Madridu i donese još jedan evropski trofej.

Marka uverava da sporazum postoji i da je njihov novinar svedok da postoji i dokument koji su potpisale dve strane.

Mario Hezonja
Mario Hezonjafoto: Michele Nucci/IPA/IPA / Sipa Press / Profimedia

Ključno pitanje je da li je to samo mrtvo slovo na papiru ili je sporazum obavezujući. Ono što je jasno jeste da ako obe strane ne postignu dogovor da se taj sporazum poništi, stvar može da se završi i na sudu koji bi doneo odluku o tome.

Na kraju je u tekstu španskog lista napravljen osvrt i na najnoviju situaciju sa Kevinom Panterom i njegovim najavljenim transferom u Barselonu.

- Namera Barselone, bar danas, nije da potvrdi taj sporazum. Najočigledniji dokaz je to što je posle Hezonjinih neprikladnih izjava klub hitno reaktivirao opciju Kevina Pantera, američkog beka sa srpskim pasošem iz Partizana. Traži se strelac i ako uspeju da ovaj sporazum sa Hezonjom ne bude pravno obavezujući, izabran bi bio Panter. Dolasku dvojice igrača, zbog očigledno nesigurnog budžeta kluba, ne bi bilo mesta. Moraćemo da sačekamo sledeće pokrete Barse tima i Hezonje da vidimo kako će se ova sapunica završiti - zaključuje ''Marka''.

Bonus video:

04:32

Hezonja: Pevaću Jabuseleu isto što i Grobari

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.