KSS NE OSTAJE DUŽAN: Novo saopštenje koje će naljutiti Grobare!
Foto: Filip Plavčić

strasti se ne smiruju

KSS NE OSTAJE DUŽAN: Novo saopštenje koje će naljutiti Grobare!

Oglasilo se i Predsedništvo KLS posle saopštenja KK Partizana
Objavljeno: 17:20h

SAOPŠTENJE PREDSEDNIŠTVA UK KLS - Nakon objavljivanja saopštenja KK Partizan NIS u petak 12.05.2017. Udruženje klubova Košarkaške lige Srbije je konstatovalo da je ovakav vid komunikacije apsolutno neprihvatljiv, opasan i zasnovan na neistinama. Organi KLS nemaju manir da javnim saopštenjima rešavaju probleme, ali ovoga puta zbog ozbiljnosti situacije u koju smo došli zbog saopštenja KK Partizan NIS prinuđeni smo da javnost obavestimo o sledećem.

Posle oštre reakcije iz Partizana, Savez nije ostao dužan! Evo šta je rečeno povodom teških optužbi! (FOTO)

Pre svega, saopštenje KK Partizan NIS se može tretirati kao otvoreni poziv na linč i javno narušavanje bezbednosti direktora KLS Leona Deleona i ne postoji nijedan jedini razlog da se na takav način izražava nezadovoljstvo zbog odluka direktora KLS koji je jedini zadužen da vodi takmičenje i odgovoran je za poštovanje propozicija.

foto: Dado Đilas

Posebno je zabrinjavajuće što nijedan od navoda u saopštenju KK Partizan NIS, a koji su upereni protiv direktora Deleona jednostavno nije tačan i simptomatično je da za direktan razgovor sa Deleonom predstavnici KK Partizan NIS uopšte nisu raspoloženi, pa se pitamo koji je način u odnosu na razgovor bolji za rešavanje problema.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.