STEFAN LAZAREVIĆ ISKREN POSLE TUČE: Naravno da mi je bilo krivo...
Stefan Lazarević, Foto: Starsport©

vratio se na teren

STEFAN LAZAREVIĆ ISKREN POSLE TUČE: Naravno da mi je bilo krivo...

Zadovoljan "povratničkom" partijom

Objavljeno: 09:53h

Košarkaši Crvene zvezde savladali su FMP sa 97:87, u prvom meču polufinala košarkaške Superlige Srbije.

Na ovoj utakmici se vratio Stefan Lazarević koji je propustio poslednji finalni duel sa Partizanom zabog tuče sa Džejmsom Nanelijem.

Zvezdin igrač je istakao da je utakmica bila jako zahtevna.

- Utakmica je i u fizičkom i psihičkom smislu bila zahtevna. Dobro smo otvorili utakmicu, u drugoj četvrtini imali pad, posle uhvatili priključak. 1-0 je samo, u ponedeljak čeka nova utakmica, da se osvežimo i spremimo i odigramo dobro u ponedeljak - rekao je Stefan Lazarević i dodao:

Stefan Lazarević
Stefan Lazarevićfoto: Starsport©

- Momci su iscrpljeni zbog finalne serije. Ja nisam imao neku ulogu tada, mislim da je bilo skroz u redu da ih malo odmenim, da dam sve od sebe da se oni osveže - dodaje Lazarević.

Bilo mu je krivo što nije bio u sastavu za finale ABA lige.

- Sigurno da mi je bilo krivo, ali opet kada nisam tu u mislima sam uz momke. Verovao sam u njih i da će uraditi dobar posao.

Trebalo je malo vremena da se svi priviknu na nove petorke.

- Možda se malo i navikavamo jedni na druge, ja sam imao veću minutažu. Dok se "pohvatamo" jedni sa drugima. Padovi se dešavaju, bitno je da smo uhvatili priključak i da smo priveli kraju kako treba.

Košarkaši Zvezde
Košarkaši Zvezdefoto: Starsport©

Dao je svoj maksimum...

- Meni znači naravno. Nije baš ni jednostavno odmah se ubaciti u tu situaciji, jer znamo šta donose i Branko i Rokas ekipi, tako da sam se trudio da dam maksimum. Te neke stvari koje su se otvarale prirodno, uzimao sam šuteve, imao sam više prostora i hvala Bogu ispalo je sve dobro. Za šuteve je važno samopouzdanje, broj koliko ih uzimaš po utakmici, kontinuitet. Naravno, ima i tehničkih stvari, ali pre svega je samopouzdanje - zaključio je Lazarević.

Bonus video:

00:56

Rokas Gedraitis KK Crvena zvezda

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.