LAŽ! Oglasila se Cibona povodom gašenja kluba!
Foto: ABA liga

Eto vam sad...

LAŽ! Oglasila se Cibona povodom gašenja kluba!

Kako saopštava klub iz Zagreba, poslovanje je stabilno, a takmičenje se nastavlja na svim frontovima, kako u ovoj, tako i u sezonama koje dolaze
Objavljeno:

Mediji u Hrvatskoj, kao i bivši čelnik i trener Cibone Aleksandar Petrović zabrinuti su jer bi taj klub mogao da ode u stečaj. Petrović je rekao i da bi Zagrepčani mogli da "stave katanac" za tri nedelje, budući da nisu ispoštovali obaveze u predstečajnoj nagodbi, a iz Cibone poručuju da je u pitanju - laž.

Cibona je izdala saopštenje u kojem navodi da su svi navodi u medijima o njihovoj nesigurnoj budućnosti neistiniti.

- Nakon objava u pisanim i elektronskim medijima, dužnost nam je da obavestimo javnost da Cibona stabilno posluje i nastavlja takmičenje u domaćim i međunarodnim prvenstvima, kako u ovoj tako i u sledećim sezonama.

Gasi se hrvatski velikan: Ako ne možemo da spasimo Cibonu, bilo bi važno da je barem dostojanstveno sahranimo!

Informacije koje su plasirane u medijima su u potpunosti neistine, a igrači, treneri, klupski službenici i uprava će i dalje, uz pomoć grada Zagreba, čiji smo ponosni simbol, nastaviti da radom i zalaganjem stvaraju nove klupske vrednosti - stoji u saopštenju "cibosa", koji su pozvali navijače da dođu i podrže ih na drugom meču polufinala plej-ofa protiv Šibenika, večeras u dvorani Dražen Petrović u Zagrebu.

BONUS VIDEO: Delije pevaju Đurđevdan na krovu

(Espreso.co.rs/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.