Kada će se znati da li Jokić igra za Srbiju? Ražnatović otkrio ono što svakog zanima!
Foto: Fonet

Čekamo kao zapete puške

Kada će se znati da li Jokić igra za Srbiju? Ražnatović otkrio ono što svakog zanima!

Prvi čovek renomirane agencije Beobasket studentima je održao predavnje na temu "Izazovi u karijeri vrhunskog sportiste"
Objavljeno: 20:18h

Jedan od najboljih svetskih košarkaških menadžera Miodrag Miško Ražnatović pričao je sa studentima na Fakultetu za sport Univerziteta Union Nikola Tesla.

Prvi čovek renomirane agencije Beobasket studentima je održao predavnje na temu "Izazovi u karijeri vrhunskog sportiste" kojim je približio ulogu sportskog menadžera u razvoju vrhunskog sportiste i proces projektovanja karijere, ali i predočio brojne anegdote i zanimljovosti koje prate posao kojim se bavi.

Ražnatović je vrlo aktivan na društvenim mrežama, a na konkretnom primeru studentima Fakulteta za sport na Novom Beogradu pokazao je sve prednosti koje one nose:

foto: Filip Plavčić

- Tviter mi je mnogo puta pomogao da napravim ono što sam želeo. Najkonkretniji primer je možda situacija oko Jokićevog izlaska na draft. Želeo sam da izađe na draft samo u slučaju da imam garancije nekog kluba da će sigurno biti draftovan. On je bio intersantan mnogim klubovima, ali kako se približavao istek roka za povlačanje prijava za draft, nisam dobijao potvrdu nijednog kluba. Nikako nisam želeo da rizikujem, poslednjeg dana pre isteka roka spremio sam pismo o njegovom povlačenju sa drafta, ali ga nisam poslao, već sam prvo pustio u tvit u kome sam najavio da neće izaći na draft da bih video reakcije. Nastala je opšta panika da to ne radimo, ali ja sam ostao tvrd u stavu. Ipak, Denver je dao garanciju da će ga draftovati sa 41. mesta i moje pismo o povlačenju nikada nije poslato.

foto: Filip Plavčić

Pričajujući o Jokiću dotakao se i neizbežne teme oko nastupa asa Denvera u dresu reprezentacije Srbije ovog leta:

SKANDAL NA MARAKANI! Publika naprosto poludela! Ovo je nedopustivo! (VIDEO)

- Jokić u ovom trenutku još nije doneo odluku. Konačan stav znaće se za 20 ili 30 dana. Svako ko se ikada bavio sportom zna da svi najviše vole da igraju utakmice. Sigurno je da i Jokić to više voli nego da radi ono što oni žele, da u teretani provodi 14 sati dnevno i pije proteine. Ali, ljudi ne mogu da shvate da je Denveru sledeća sezona veoma važna i oni insistiraju da on unapredi neke elemente svoje igre.

BONUS VIDEO: POKUŠAJ NAMEŠTANJA UTAKMICE U BiH: Golman Olimpika odbio ponudu od 5.000 evra

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.