ČOVIĆ MRZI PARTIZAN? Predsednik Zvezde odgovorio navijaču crno-belih - znate ko je unosio tu mržnju
Nebojša Čović, Foto: Starsport©

"ŽAO MI JE AKO..."

ČOVIĆ MRZI PARTIZAN? Predsednik Zvezde odgovorio navijaču crno-belih - znate ko je unosio tu mržnju

Nismo podržavali ni vređanje Novice, kao ni vređanje Nedovića i supruge koja je u drugom stanju, rekao je prvi čovek crveno-belih

Objavljeno:

Nebojša Čović, predsednik KK Crvena zvezda u ponedeljak uveče gostovao je u emisiji Indirektno na TV K1.

Prvi čovek crveno-belih govorio je o mnogim temama, a od jednog gledaoca dobio je pitanje kakav je njegov odnos prema Partizanu.

Nebojša Čović
Nebojša Čovićfoto: Starsport©

- Razumem vaš komentar kao navijača Partizana i tu projekciju da mrzim Partizan. Ja nemam prema Partizanu mržnju, jer sam tamo proveo osam godina. Ja sam predsednik Zvezde i borim se za nju maksimalno. Znate ko je unosio tu mržnju. Mi radimo sa navijačima da se vređanja smanje. Nismo podržavali ni vređanje Novice, kao ni vređanje Nedovića i supruge koja je u drugom stanju. Imamo druge reakcije na koje se nadovezuju i naši navijači. Nije to vezano za mene, to traje mnogo godina unazad. Žao mi je ako mislite da ja mrzim Partizan, ali mislim da ljudi iz Uprave Partizana moraju drugačije da postave neke stvari. Važno je da zajedno oko nekih interesa zajedno nastupimo - rekao je Čović i dodao.

Nebojša Čović
Nebojša Čovićfoto: Starsport©

- Ovo je ispružena ruka zbog svega što se radi. Kada ste vi pitali ko je odgovoran, evo došao sam kao predsednik kluba da preuzmem odgovornost. Ko zna bolje, neka dođe.

Bonus video:

01:31

Nebojša Čović - novogodišnji koktel

(Espreso/Indirektno, TV K1/Preneo:V.P)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.