GRBOVIĆ O LICEMERJU U SRPSKOJ KOŠARCI: Duda Ivković i Sale Đorđević tapšu jedan drugog po ramenu, a u stvari...
Foto: Profimedia/ Nebojša Mandić

BEZ pardona

GRBOVIĆ O LICEMERJU U SRPSKOJ KOŠARCI: Duda Ivković i Sale Đorđević tapšu jedan drugog po ramenu, a u stvari...

Nekadašnji as crno-belih je u svojoj novoj kolumni za "Ekspres" pisao o srpskoj košarci, odnosima trenera i na svoj način podsmejao "respektu" naših timova
Objavljeno:

Izuzetno mu je bila zanimljiva izjava stratega crno- belih pred meč sa Dinamikom.

- Onako serdardski, Džile pohvali razvojni put Dinamika kroz košarkašku jalovinu Srbije, dodajući kao začin respekt pred utakmicu, a kao glavno jelo servira ozbiljnost protivnika bez ikakvog potcenjivanja zbog kombinacije starih i mladih igrača ekipe s Dorćola. S druge strane, dobio je vojvodski odgovor institucionalnog tapšanja po ramenu s nepreciznim merenjem veličine Partizana u ovom trenutku i eventualnom zasedom zbog trenutne ranjivosti crno-belih- napisao je bivši košarkaš Partizana.

foto: Filip Plavčić

Onda je opleo o odnosu trenera srpskih klubova, a očigledno se svačega nagledao u svojoj bogatoj sportskoj karijeri.

- Neverovatno je koliko treneri vode računa jedan o drugome pred završnicu prvenstva, i to ne samo u ovom slučaju jer slične izjave možete da pročitate pred svaki meč u KLS-u.

Taj sindikalni osećaj se budi isključivo kada treba da se svedu računi, produže ugovori i korektne izjave – gde se svi hvale među sobom, a neki hvale i sami sebe, ničim izazvani – meni vređaju inteligenciju zato što znam šta pričaju i misle jedni o drugima tokom takmičenja- rekao je Grbović iz iskustva.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.