BOGDAN BOGDANOVIĆ SE VRAĆA KUĆI: Gudurić je OTKRIO njegovu sledeću DESTINACIJU - navijači će se ODUŠEVITI!
Saša Pavlović i Bogdan Bogdanović, Foto: Beta/Branislav Božić

BOMBA!

BOGDAN BOGDANOVIĆ SE VRAĆA KUĆI: Gudurić je OTKRIO njegovu sledeću DESTINACIJU - navijači će se ODUŠEVITI!

Bek Fenerbahčea je imao intervju za turske medije

Objavljeno: 09:57h

Marko Gudurić je u intervjuu za turske medije imao da uporedi Šarunasa Jasikevičijusa i Željka Obradovića, te je dao jako zanimljiv odgovor.

Takođe, otkrio je novinarima iz Turske da Bogdan Bogdanović želi da bude u Istanbulu za vreme trajanja plej-ofa Evrolige.

- Mislim da će ove godine njegova sezona biti gotova ranije. Nisam siguran da će doći do plej-ofa zato sam prilično siguran da će biti u Istanbulu za plej-of Evrolige, nadam se i za Fajnal for. Veoma voli Fener, uvek priča o klubu i ima lepe uspomene. To je njegova druga kuća, rekao bih. Znam da voli Evroligu i evropsku košarku, prati dešavanja, kao i Fener. Kada pričamo, pričamo uglavnom o košarci. Ne razgovaramo mnogo o nekim specifičnostima u timu, više je tema reprezentacija i igrači koji će igrati, a koji ne - kazao je Bogdanović.

Bogdan Bogdanović
Bogdan Bogdanović foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

Upitan je takođe i o Dušanu Tadiću sa kojim se susreo na početku sezone. Čak su i šutirali na koš posle zajedničkog kraćeg intervjua.

- Gledam sve utakmice Fenera. Nismo razgovarali od prošlog viđanja, čeka je mene da mu pišem, a ja čekam pravi momenat. Igrali su tada 1:1 sa timom čije sam ime zaboravio i znao sam da je nije baš najboljeg raspoloženja. Nedelju ili dve dana kasnije, ponovo sam hteo da mu se javim, ali čekao sam da se odigra veliki derbi. Bilo je 0:0 i opet mu nisam pisao. Nadam se da ćemo se uskoro videti. Igra odlično ove sezone i nadam se da će vratiti titulu Feneru - naveo je.

Bonus video:

00:11

košarka, Srbija, košarkaši

(Espreso/Iva Krga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.