Zašto niko ne može da pobedi Klivlend? San Antonio pokazao ko je gazda Teksasa! (VIDEO)
Foto: AP

plej-of

Zašto niko ne može da pobedi Klivlend? San Antonio pokazao ko je gazda Teksasa! (VIDEO)

Odigrane su još dve takmice u okviru plej-ofa NBA lige
Objavljeno:

Klivlend Kavalirsi su u noći između petka i subote poveli sa 3-0 u seriji protiv Toronto Reptorsa pobedom 115:94.

San Antonio je preokrenuo u seriji na 2-1 protiv Hjustona pobedom od 103:92.

U polufinalu istočne konferencije za sada nema velike neizvesnosti.

Sigurnom pobedom od 21 razlike Klivlend Kavalirsi "krče" put ka novom finalu konferencije u kome će ih čekati Boston ili Vašington.

Put je u trećoj utakmici protiv Toronto Reptorsa u Er Kanada centru svojoj ekipi još jednom olakšao Lebron Džejms koji je uključio svoj plejof prekidač i zabeležio 35 poena, 8 skokova i 7 asistencija. On se posebno istakao sa 13 poena na početku poslednje četvrtine kada je Klivlend napravio seriju od 26:7 i Toronto je bio slomljen. U istom periodu igre najbolji igrač Toronta, Demar Derozan je imao samo jedan poen, a Torontu ne ide na ruku ni to što je Kajl Lauri povređen.

Kajri Irving i Kevin Lav su imali po 16 poena za Klivlend, s tim što je Lav uhvatio i 13 lopti, a Irving je imao 5 skokova i 4 asistencije. Svoj doprinos igri Kavsa imao je i Kajl Korver, koji ni sa 36 godina ne prestaje da pokazuje zašto je jedan od najboljih šutera u NBA - pogodio je 4 od 6 trojki i imao 14 poena.

Na drugoj strani je bolji od ostalih bio Demar Derozan koji je pokušao da povuče svoj tim sa 37 poena i dobrim procentima iz igre (12 od 23). Svom košgeterskom učinku je dodao još 2 skoka i 3 asistencije. Pratio ga je Jonas Valančijunas sa 19 poena i 8 skokova (8 od 10 iz igre), dok su Pauel i Ibaka imali 13 odnosno 12 poena. Posle aprilskog susreta Toronta i Klivlenda moglo se pomisliti da bi Lauri i Derozan mogli u plejofu da traže svoju šansu

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.