IGOR RAKOČEVIĆ BESAN NA AMERIKANCE: Žestoko je isprozivao NBA i Ol-star!
Igor Rakočević, Foto: Filip Plavčić

nije štedeo na rečima

IGOR RAKOČEVIĆ BESAN NA AMERIKANCE: Žestoko je isprozivao NBA i Ol-star!

Svašta je imao da kaže

Objavljeno: 12:39h

Na Ol-star meču u Indijanapolisu, Istok je ubedljivo savladao Zapad rezultatom 211:186.

Retko koji igrači su ozbiljno shvatili ovaj meč, mnogi su se maksimalno opustili kako bi što bolje zabavili publiku, ali vidno razočaran zbog svega viđenog je Igor Rakočević.

Čuveni srpski košarkaš je žestoko isprozivao Ol-star meč, kao i učesnike istog.

- Nekada sam se budio u sred noci da gledam NBA All-Star, snimao na kasete i gledao po 200 puta istu utakmicu... Utakmice kao finale play-offa , igraci koji su drzali do sebe, davali maksimum i pokusavali da dokazu jedni drugima ko je bolji i da donesu pobedu svojoj 'strani' NBA. A danas su toliko unistili All-Star , bezveznim skill-challengeom , nezalaganjem na utakmici do nivoa sramote, igraci namernim propustanjem 'protivnika' , sutiranjem sa 10 metara.... da godinama vec ne gledam - rekao je Rakočević.

Smatra da nema neke velike ozbiljnosti u igri.

- Totalna komercijalizacija i razmazenost 'zvezda'. Nazalost ceo NBA ide u tom smeru ODAVNO, uz retke igrace i ekipe koji su izuzeci. Mekana igra, nevracanje u odbranu, milion prekida, odsustvo bilo koje kolicine ozbiljne taktike (pogotovu u odbrani), neodgovornost pa i najboljih igraca, tehicke greske za najmanje ispoljavanje emocija.... Ali najveca reprezentacija ovoga je na All-Staru. Eventualno pogledam highlights zakucavanja, da vidim nova fizicka dostignuca - napisao je Igor na društvenoj mreži "X" - zaključio je Igor.

Bonus video:

04:08

KOŠARKA ILI ONLIFENS: Ovo drugo, više zarađujem! Saznajte najšokantnije detalje o Milici Dabović: Rubrika 36 pitanja, ŠOK!

(Espreso/Kurir/Iva Krga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.